How long does gamma take to apply codes?

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by ShinraArmy, Mar 20, 2009.

Mar 20, 2009
  1. ShinraArmy
    OP

    Member ShinraArmy GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    137
    Country:
    United States
    Ive downloaded Brawl+ and ive put it on my SD card, so i go and launcht he game and it detects the codes

    ''SD codes found, applying''

    And then it just stays like that for about 10 minutes, i reset, retry and...

    it's been sitting there for 20 minutes

    is this normal or am i doing something wrong?
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    it should only take a few seconds, but I don't think brawl+ has codes
     
  3. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,284
    Country:
    Netherlands
    Well I have a chip, so I'm not using Gamma. For cheats I use Gecko OS. Applying SD codes only takes like a few seconds or so.
     
  4. Atstyle

    Newcomer Atstyle Newbie

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    Well i think you might have activated to many codes(or codes with great amount of lines) you shoul try to deactivate some of them.
     

Share This Page