How good is the R4 3DS?

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by Nis, Dec 12, 2011.

Dec 12, 2011

How good is the R4 3DS? by Nis at 6:47 PM (1,450 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Nis
    OP

    Newcomer Nis Newbie

    Joined:
    Dec 12, 2011
    Messages:
    1
    Country:
    Canada
    Hey guys,

    I haven't been really paying attention to this whole new flashcard things and what not. Last one I had was the original R4 for the DSLite. So I was wondering, how is this new R4 3DS I see floating around the internet? Is it reliable? Also, does it make things region free? Aka, I can download ROMs from Japan and still run the game on the 3DS?
     
  2. WatchGintama

    Member WatchGintama GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 22, 2009
    Messages:
    1,034
    Country:
    United States
    It can only play DS games. It's basically your current R4 except it works on the 3DS.
     
  3. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Nothing runs 3DS games.

    DS games are region-free to begin with and work on any DS/Lite/DSi/DSiXL/3DS system.
     
  4. Janthran

    Member Janthran Solarian

    Joined:
    Sep 17, 2011
    Messages:
    3,777
    Location:
    The Pacific Northwet
    Country:
    United States
    Except maybe Crown3DS.
     
  5. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Nothing released. :P
     
  6. kikuo

    Newcomer kikuo Member

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    31
    Country:
    United States
    Yeah,it seems that at present,just crown3ds was announced to support 3ds games,yet it was still in development,right ? I'm long for this card for ages.
     

Share This Page