How do i install WADS on CFW 4.0 ...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by porchemasi, Apr 4, 2009.

Apr 4, 2009
  1. porchemasi
    OP

    Member porchemasi GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    172
    Location:
    CANADA
    Country:
    Canada
    I followed that ULTIMATE CFW 4.0 Guide found here on GBATEMP

    everything seemed to work ... except for my ability to install WADs....

    i installed cios36r9, downgraded to 3.2, upgraded to 4.0, ran the ios60 patcher, installed preloader
    and now i cant figure out how to get wadmanager to install! i get some error about returned -1


    plz help
    ty in advance
     
  2. deshwasi

    Member deshwasi GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Messages:
    114
    Country:
    United States
    maybe try an older/diff (i had 1.3 installed before doing the update and still works fine) version of Wadmanager?
     
  3. JJBro1

    Member JJBro1 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    849
    Country:
    United States
    that's weird, i followed the same guide and it works for me.
     
  4. rudedoggx

    Member rudedoggx GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    122
    Country:
    United States
    Try reformatting your SD card.
     
  5. Golfman560

    Member Golfman560 TheRapist.com

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    1,099
    Location:
    Living with seals
    Country:
    Antarctica
    Also try a different version of WAD Manager
     
  6. EGOvoruhk

    Newcomer EGOvoruhk Member

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    20
    Country:
    United States
  7. porchemasi
    OP

    Member porchemasi GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    172
    Location:
    CANADA
    Country:
    Canada
    im a retard lol

    i had the wads in:

    X:/wads
    its suppose to be X:/wad

    works now!
     

Share This Page