How do I change the themes on the GEi?

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by aeusese, Sep 29, 2010.

Sep 29, 2010
  1. aeusese
    OP

    Newcomer aeusese Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    52
    Country:
    Philippines


  2. Wabsta

    Member Wabsta you fight like a dairy farmer

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Messages:
    2,485
    Location:
    SCUMM Bar
    Country:
    Netherlands
    An OS is an Operating System.
    Can't answer your question about the skinning tho.
     
  3. Fishaman P

    Member Fishaman P Speedrunner

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    3,174
    Location:
    Wisconsin
    Country:
    United States
    The OS is the AK2i's mashed up with an R4.
    The best way to fix the glitch would be to THROW THAT DAMN CLONE OUT!!!!
     
  4. aeusese
    OP

    Newcomer aeusese Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    52
    Country:
    Philippines
    So there is no way of changing the skin? [​IMG]
     
  5. naved.islam14

    Member naved.islam14 Gbatemp's Official Dark Knight™

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    968
    Location:
    Gotham
    Country:
    Sri Lanka
    It's a clone of a clone, do you think they have any support
     
  6. aeusese
    OP

    Newcomer aeusese Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    52
    Country:
    Philippines
    Sorry I'm just new to this flash carts so if anyone thought of a way just tell [​IMG]
     
  7. Maid-chan

    Member Maid-chan GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    229
    Location:
    Jakarta, Indonesia
    Country:
    Indonesia
    copy the theme into all that 12 folder (theme01,theme02,...). I can change it whenever i want [​IMG]
     
  8. aeusese
    OP

    Newcomer aeusese Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    52
    Country:
    Philippines
    Tell me a more detailed one I did that but it didn't work :/
     
  9. dancubs

    Newcomer dancubs Advanced Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    51
    Country:
    United States
    My friend, do yourself a favor. Get some sleep. Wake up tomorrow at around 9 am, shower, eat some breakfast and make your way towards Market Market in Global City, Taguig. Get on up to the 4th floor to a store called "i4tech" and ask the sales lady for an Acekard 2i. She'll ask you for 1200 pesos, that will be normal. Hand her 1200 pesos, and she will give you a plastic bag with an Acekard 2i inside it.

    Post back here once you've done that. You will be much happier following these steps.
     
  10. Maid-chan

    Member Maid-chan GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    229
    Location:
    Jakarta, Indonesia
    Country:
    Indonesia
    go to _SYSTEM_/themes/ , then you found 12 theme file like theme01,theme02,...,theme12. Copy the theme you want to inside of all that 12 theme (bckgrd_1,bckgrd_2,icons,logo,theme).
     
  11. aeusese
    OP

    Newcomer aeusese Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    52
    Country:
    Philippines
    Tried that but I only get a pixelated or pixel screen only no Pic [​IMG]
    Could you send me a skin that will work?
     
  12. Maid-chan

    Member Maid-chan GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    229
    Location:
    Jakarta, Indonesia
    Country:
    Indonesia
  13. aeusese
    OP

    Newcomer aeusese Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    52
    Country:
    Philippines
    Tried one but didn't work [​IMG]
     
  14. supervenice

    Member supervenice GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 8, 2009
    Messages:
    226
    Location:
    Rabanastre
    Country:
    United States
    my friend has one too-----the size of the theme's .bmp for r4's are 24 bit--while galaxy eagle uses 16 bit for its themes but im not sure so please do confirm it---so try converting it to 16 bit if it will work!!
     
  15. aeusese
    OP

    Newcomer aeusese Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    52
    Country:
    Philippines
    I don't have a Image Converter so send me a 16 bit image I'll test it [​IMG]
     
  16. supervenice

    Member supervenice GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 8, 2009
    Messages:
    226
    Location:
    Rabanastre
    Country:
    United States
    use paint.!!
     
  17. aeusese
    OP

    Newcomer aeusese Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    52
    Country:
    Philippines
    My paint can't convert it to a 16-bit color image [​IMG]
    If you suggested paint why can't you do it, sorry if I sound rude I really don't know what to do [​IMG]
     
  18. lolzed

    Member lolzed The GBAtemp Pichu

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    2,466
    Location:
    There
    Country:
    Philippines
    paint CAN save as 16bit...just find it in the save option
     
  19. aeusese
    OP

    Newcomer aeusese Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    52
    Country:
    Philippines
    Tried it but it has TERRIBLE color so I have no choice to not change the skin [​IMG]
     
  20. aeusese
    OP

    Newcomer aeusese Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    52
    Country:
    Philippines
    Sorry for double post but if there is another way other than changing it 16-Bit Color please tell me [​IMG]
     

Share This Page