Homebrew Reset problems?

Discussion in 'Acekard' started by YayMii, Jun 15, 2010.

Jun 15, 2010

Homebrew Reset problems? by YayMii at 4:58 AM (1,775 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. YayMii
    OP

    Member YayMii hi

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    4,882
    Location:
    that place
    Country:
    Canada
    Most of my homebrew isn't supported by the homebrew soft-reset function. I tried QuakeDS, freezes at "Initializing FAT..." Then I tried DSDoom, It froze at a ARM7 loading screen. I tried Lameboy, and the sound stops working properly (constant stuttering sound, hard to describe), and the emulator menu can't be accessed. nesDS doesn't work with Soft-reset, so it isn't affected.

    All of the problems disappeared when I disabled homebrew soft-reset. What happened?
     
  2. penthaler

    Member penthaler GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    357
    Location:
    mystique
    Country:
    Czech Republic
    Not really sure. AKAIO 1.7 has troubles with starting any game when using CHEATS are disabled.
    Maybe the HB softreset has almost the same problem.

    Did you try all options for HB softreset?

    btw. dont worry, this option is not fully compatible with many HB apps / games. Another RLS of AKAIO (1.8 or another version) will come out one day (akaio team is surely working on it)
     
  3. YayMii
    OP

    Member YayMii hi

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    4,882
    Location:
    that place
    Country:
    Canada
    Tried all the options, only the IRQ mode is compatible with the homebrew I've listed, that other mode doesn't work. I have IRQ as my default, and only the "Disabled" mode works properly.
     

Share This Page