Homebrew Problem

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by Duckie1992, Apr 6, 2016.

  1. Duckie1992
    OP

    Duckie1992 Newbie

    Newcomer
    4
    0
    Apr 6, 2016
    United States
    image.jpeg Hello! Well i haven't used my Wii in a long time but decided to start playing it again. When i load homebrew or SNES games it gives me all these codes. If anyone knows the problem please let me know(:
     
  2. Linkuei

    Linkuei Advanced Member

    Newcomer
    69
    19
    Mar 7, 2016
    Argentina
    retroarch?
    snes9x gx?
     
  3. Duckie1992
    OP

    Duckie1992 Newbie

    Newcomer
    4
    0
    Apr 6, 2016
    United States
    Snes9x gx. Even homebrew won't load. It loads for awhile then shows all those numbers.
     
  4. OriginalHamster

    OriginalHamster UStealthy

    Member
    3,381
    642
    Nov 2, 2008
    Cote d'Ivoire
    Try another SD
     
  5. Duckie1992
    OP

    Duckie1992 Newbie

    Newcomer
    4
    0
    Apr 6, 2016
    United States
    Just did. Shows the same thing.
     
  6. GreyWolf

    GreyWolf GBAtemp Psycho!

    Member
    4,011
    775
    Mar 2, 2015
    United States
    When? Are you trying to start these from the HBC and what version of it are you using? The latest is 1.1.2.
     
  7. Duckie_92

    Duckie_92 Newbie

    Newcomer
    5
    0
    May 19, 2014
    United States
    Went on this account instead. It's from starting to the home screen andon homebrew. How do i tell what version im on? It's been awhile iveupdated anything do i have to download ISO's again? Or whatever the updates are called.
     
  8. CloudCocopuffs

    CloudCocopuffs 3DS Homebrew Enthusiast

    Banned
    152
    84
    Mar 28, 2016
    Your WAD's may be outdated. Try going into the HBC and launching the app from there.
     
  9. Duckie_92

    Duckie_92 Newbie

    Newcomer
    5
    0
    May 19, 2014
    United States
    Alright i'll try that. My current version is 1.1.2 IOS58 V24.32

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Yeah cant load wads from anything. How would i update them? Do i delete them off the SD Card and re-download them? I have Wad Manager but that doesn't show on the HBC either.
     
  10. CloudCocopuffs

    CloudCocopuffs 3DS Homebrew Enthusiast

    Banned
    152
    84
    Mar 28, 2016
    If that doesent show on the HBC, then somethings wrong with your SD card...
     
  11. Duckie_92

    Duckie_92 Newbie

    Newcomer
    5
    0
    May 19, 2014
    United States
    I even tried another SD card and still didnt show up
     
  12. Dr.Hacknik

    Dr.Hacknik Maniac | Dev | A Fellow (lewd) Megumin

    Member
    1,197
    974
    Mar 26, 2014
    United States
    my lewd corner
    Insert the SD Card into a PC (Windows), then Right Click the Drive (SD Card) in Explorer, then Click tools, then Click on the "Check for Disk Errors" option. This will check the Disk for Disk errors, and anything else wrong with it. Sometimes, windows will notify you automatically to perform this.
     
  13. Alex S

    Alex S Creator Of WWHDM, And Metroid Fusion XER0X!

    Member
    927
    352
    May 2, 2016
    United States
    Hell
    unplug any usb you have inserted. my wii has the same problem only.if the hdd is plugged in so i take it out when i use emulators or the gc backup loader. i figrued this out the hard way btwz. your welcome ! hope this helps :3