Henry Hatsworth bug

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by eosophobia, Mar 22, 2009.

Mar 22, 2009

Henry Hatsworth bug by eosophobia at 4:22 AM (765 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. eosophobia
    OP

    Newcomer eosophobia Member

    Joined:
    Mar 22, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    So in my file of HH I'm about to go into world 2-5.

    I go in, the hats that I have load (lives I have left) and then black screen indefinitely.

    Anyone know what to do??

    UPDATE: Just got another file to the same exact spot and got the black screen again... Problem with the rom, maybe?

    UPDATE 2: Thought you guys should know this is on an Acekard 2i with version 4.15 firmware.
     
  2. PettingZoo

    Member PettingZoo yesss

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,707
    Location:
    in the trap
    Country:
    Australia
    Your save file might be corrupted?
     
  3. eosophobia
    OP

    Newcomer eosophobia Member

    Joined:
    Mar 22, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    How do I fix this? Is my only option to restart?

    Are there any tell-tale signs of corruption??
     
  4. eosophobia
    OP

    Newcomer eosophobia Member

    Joined:
    Mar 22, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    Has anyone else had this problem?
     

Share This Page