help!!

Discussion in 'Acekard' started by sheely69, May 30, 2010.

May 30, 2010

help!! by sheely69 at 4:57 PM (815 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. sheely69
    OP

    Newcomer sheely69 Member

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Messages:
    20
    Country:
    United Kingdom
    when i load up my acekard 2 I, in a normal ds the akmenu4.nds wont show up but, with my other acekard it does any help?
     
  2. penthaler

    Member penthaler GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    357
    Location:
    mystique
    Country:
    Czech Republic
    akmenu4.nds is SYSTEM FILE, which is in default HIDDEN... YOU CANNOT SEE IT IN DS MENU [​IMG]

    if you want to show it... go to card, look for globalsettings ini and there is a akmenu4.nds word, delete it and save [​IMG]
     
  3. spark1223

    Member spark1223 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    409
    Country:
    United States
    Also, found something interesting about that hiddenFileName, it won't hide the last filename...
     
  4. Hakoda

    Member Hakoda GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,133
    Location:
    San Jose, CA
    Country:
    United States
    Add a comma after the last one then it will.
     
  5. spark1223

    Member spark1223 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    409
    Country:
    United States
    ahhh nvm
     

Share This Page