HELP!

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by Splych, Oct 25, 2009.

Oct 25, 2009

HELP! by Splych at 2:24 AM (848 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. Splych
    OP

    Member Splych GBAtemp's Lurker

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    2,953
    Location:
    Canada, Ontario.
    Country:
    Philippines
    I have no idea why the hell this is happening...

    But is really pissing me off.

    Everything, well most things that have words in it are bold. Like, example, the stuff I am typing at this very moment are seen in bold but it isn't set to be at bold. Sometimes, I even see things in Italics as well... Am using FireFox 3.5.3. Still don't know what is causing it.

    Not only in FireFox, but also on my desktop as well. A lot of the things I use, are also in bold. Very annoying >_
     
  2. da_head

    Member da_head A dying dream..

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    2,953
    Location:
    Toronto, Canader!
    Country:
    Canada
    k firstly. check your resolution, is it on max?
     
  3. Splych
    OP

    Member Splych GBAtemp's Lurker

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    2,953
    Location:
    Canada, Ontario.
    Country:
    Philippines
    Yeah it is set at the highest (1280x1024)
     
  4. da_head

    Member da_head A dying dream..

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    2,953
    Location:
    Toronto, Canader!
    Country:
    Canada
    go to start and type in text in the search bar.
    try out the first two options
     
  5. triassic911

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
  6. Splych
    OP

    Member Splych GBAtemp's Lurker

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    2,953
    Location:
    Canada, Ontario.
    Country:
    Philippines
    Tried those things Da_Head. Sadly, it ain't working.

    Triassic, I also tried that after googling.
     
  7. da_head

    Member da_head A dying dream..

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    2,953
    Location:
    Toronto, Canader!
    Country:
    Canada
    hmm this is odd. was this happening when u first installed windows? or did it just suddenly start?
     
  8. Ferrariman

    Member Ferrariman Hip-Flop and cRap

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    3,357
    Location:
    Canader.
    Country:
    Canada
    Start menu, adjust cleartype. Try it.
     
  9. Splych
    OP

    Member Splych GBAtemp's Lurker

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    2,953
    Location:
    Canada, Ontario.
    Country:
    Philippines
    It started just yesterday. Randomly.

    Maybe it is a virus, but would expect my Anti-Virus to detect it (BitDefender). But then, I thought it was one. but took BitDefender off and put Avast. Still nothing detected.

    I tried a bunch of things. But then, the last few things I remember doing were:
    - Installed L4D (not bought. was... arrrred)

    And that's it. L4D works perfectly, but I just can't imagine what could be the cause. And ferrari, I tried that already. Still nothing.
     
  10. da_head

    Member da_head A dying dream..

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    2,953
    Location:
    Toronto, Canader!
    Country:
    Canada
    try that out

    here's the registry fix mentioned: http://chris.pirillo.com/download/VistaFontFix.zip
     
  11. Splych
    OP

    Member Splych GBAtemp's Lurker

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    2,953
    Location:
    Canada, Ontario.
    Country:
    Philippines
    Doing a Virus Scan.

    I am finding out about FireFox, like if it is set at bold. But weird thing is that in Google, it it set at Italics, but on GBAtemp, things are seen in bold.

    Here's some screenshots:
    [​IMG]
    [​IMG]

    Font sizes, are checked. None are set to bold. I downloaded the registry thing. After the Virus Scan is done, I am gonna restart my computer. Then we'll see if it is fixed or not. Hopefully, there is a way to fix this [​IMG]. I don't want to re-install all these things xP
     
  12. Splych
    OP

    Member Splych GBAtemp's Lurker

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    2,953
    Location:
    Canada, Ontario.
    Country:
    Philippines
    Mhm... I am gonna re-install FireFox.

    I took off L4D, and now my computer is back to normal. The only thing is that GBAtemp is still in bold...? Everything...

    EDIT: Nyeh. Re-installing never did anything. Now it is just FireFox in bold and Garena has some weird font I've never seen before [​IMG]
     

Share This Page