Help with sysNAND 11.0 not launching DS carts?

Discussion in '3DS - Homebrew Development and Emulators' started by Hadobedo, Aug 8, 2016.

  1. Hadobedo
    OP

    Hadobedo Member

    Newcomer
    43
    5
    Dec 5, 2015
    Canada
    Hi,

    I believe I tried to patch my TWL_FIRM a bit ago but it rendered all of my DS games useless, legit games or not. Whenever I use 9.2 however, the games and the flashcarts work. When I update to 11.0 using either sysUpdater or through settings, all games stop working. I've consulted /r/3dshacks but they couldn't help me so I was wondering if anyone here could help? :)

    Thanks
     
  2. Lacius

    Lacius GBAtemp Guru

    Member
    5,857
    2,238
    May 11, 2008
    United States
    Install an untouched TWL_FIRM and see if that fixes your problem.
     
  3. Hadobedo
    OP

    Hadobedo Member

    Newcomer
    43
    5
    Dec 5, 2015
    Canada
    What Title ID and version is the TWL_FIRM? I couldn't find it.
     
  4. Lacius

    Lacius GBAtemp Guru

    Member
    5,857
    2,238
    May 11, 2008
    United States
  5. Hadobedo
    OP

    Hadobedo Member

    Newcomer
    43
    5
    Dec 5, 2015
    Canada
  6. Lacius

    Lacius GBAtemp Guru

    Member
    5,857
    2,238
    May 11, 2008
    United States
    What's your CFW?
     
  7. Hadobedo
    OP

    Hadobedo Member

    Newcomer
    43
    5
    Dec 5, 2015
    Canada
    Luma3DS
     
  8. Lacius

    Lacius GBAtemp Guru

    Member
    5,857
    2,238
    May 11, 2008
    United States
    Are you using an external boot manager?
     
  9. Hadobedo
    OP

    Hadobedo Member

    Newcomer
    43
    5
    Dec 5, 2015
    Canada
    No, I don't believe I have one.
     
  10. Lacius

    Lacius GBAtemp Guru

    Member
    5,857
    2,238
    May 11, 2008
    United States
    Do you use emuNAND?
     
  11. Hadobedo
    OP

    Hadobedo Member

    Newcomer
    43
    5
    Dec 5, 2015
    Canada
    Nope, I ported my emuNAND to my sysNAND.