Help With Softchip

Discussion in 'Wii - Hacking' started by happyxd, Jan 20, 2009.

Jan 20, 2009

Help With Softchip by happyxd at 2:41 PM (771 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. happyxd
    OP

    Newcomer happyxd Member

    Joined:
    Jan 13, 2007
    Messages:
    10
    Country:
    Australia
    Okay, here i go , im going mental. But anyway, a few days ago i game my wii to "some guy" to get it chipped, but instead they installed Softchip. Well at least it loads backups right? Hm so,i just want to know for experience in this area is how to update my softchip. Currently it is a channel on my wii menu, so i also would like to know how do i make it a channel/wad so i dont have to go into the hbc everytime i want to load the backup loader. Its Rev76. i already compiled the dol file.
    so what im asking is: when i update, do i uninstall it from data management ---> channels. do i have to uninstall it at all to update? do i have to install the cIOS agian, if so how...

    Thanks for any help ^^
     
  2. ChronoX_

    Member ChronoX_ GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    152
    Country:
    Netherlands
    I just hope you didn't pay for that SoftChip channel [​IMG]
     
  3. bugaveli

    Banned bugaveli Banned

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    664
    Location:
    In a remote place
    Country:
    United States
    read the stickies and stop junking up the forum with a million post about the same thing please
     

Share This Page