Help with Rock Band Unplugged!

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by Mylink5, Jan 26, 2013.

Jan 26, 2013

Help with Rock Band Unplugged! by Mylink5 at 3:05 PM (2,126 Views / 0 Likes) 19 replies

  1. Mylink5
    OP

    Member Mylink5 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 22, 2010
    Messages:
    370
    Location:
    Greece,Thessaloniki
    Country:
    Greece
    Hello!When I select Start Tour my PSP freezes and then turns off :/ anyone knows the solution to this? thanks in advance!
     
  2. xhai

    Member xhai GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 19, 2012
    Messages:
    173
    Country:
    Philippines
    i think i already solved that problem... try to change your iso mode to sony np9660

    what CFW you are..
     
  3. Mylink5
    OP

    Member Mylink5 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 22, 2010
    Messages:
    370
    Location:
    Greece,Thessaloniki
    Country:
    Greece
    I'm on 6.39 CFW.And how to you change the iso mode? Thanks for the response!
     
  4. xhai

    Member xhai GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 19, 2012
    Messages:
    173
    Country:
    Philippines
    press select in XMB
     
  5. Mylink5
    OP

    Member Mylink5 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 22, 2010
    Messages:
    370
    Location:
    Greece,Thessaloniki
    Country:
    Greece
    I did that and it didn't fix it :/
     
  6. xhai

    Member xhai GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 19, 2012
    Messages:
    173
    Country:
    Philippines
    are you using dlc
     
  7. kristianity77

    Member kristianity77 GBATemp old fogey

    Joined:
    Jul 10, 2003
    Messages:
    1,393
    Location:
    Bewdley, UK
    Country:
    United Kingdom
    its deffo a driver issue. I had exact same problem. Only one ISO mode works for this game and I cant remember which one it is. But one will work and the other two cause it to crash. If it STILL doesnt work, then id suggest getting another ISO from elsewhere
     
  8. Mylink5
    OP

    Member Mylink5 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 22, 2010
    Messages:
    370
    Location:
    Greece,Thessaloniki
    Country:
    Greece
    no im not using any DLC
     
  9. Mylink5
    OP

    Member Mylink5 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 22, 2010
    Messages:
    370
    Location:
    Greece,Thessaloniki
    Country:
    Greece
    I used the other ISO mode and it worked like a charm!Thank you both for your help!
     
  10. jonthedit

    Member jonthedit GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    1,691
    Country:
    Bermuda
    I realize this is a super necro bump, but I have the same issue.
    Do you remember which ISO mode you used?
     
  11. kristianity77

    Member kristianity77 GBATemp old fogey

    Joined:
    Jul 10, 2003
    Messages:
    1,393
    Location:
    Bewdley, UK
    Country:
    United Kingdom
    I believe its Inferno, i think :blink:. Even then its not fantastic stability wise. This game is one of only a few that is difficult to get running properly that I found. This and Bust A Move Ghosts
     
    jonthedit likes this.
  12. jonthedit

    Member jonthedit GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    1,691
    Country:
    Bermuda
    I've tried Inferno, M33, and the SONY one.
    All just shutdown. Maybe I am changing it wrong?
    I press SELECT and change UMD ISO MODE, then I go and press X on SHUTDOWN DEVICE.
    After that I start it up and try loading the game. Tried all three so far, no luck. Btw the game is a COMPRESSED LVL 9 CSO
     
  13. kristianity77

    Member kristianity77 GBATemp old fogey

    Joined:
    Jul 10, 2003
    Messages:
    1,393
    Location:
    Bewdley, UK
    Country:
    United Kingdom

    If i remember correctly what you will have to do if you are having trouble is get the game from another place. There are LOADS of bad versions of this game flying around. Also, dont run this one compressed. Run as a standard ISO. Dont even delete the updates etc, leave everything as it should be.
     
    jonthedit likes this.
  14. jonthedit

    Member jonthedit GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    1,691
    Country:
    Bermuda
    Fuck. I just found the answer to my problem. I'm on PRO 6.66, and RBU only runs on CFW6.20 and lower :(
     
  15. kristianity77

    Member kristianity77 GBATemp old fogey

    Joined:
    Jul 10, 2003
    Messages:
    1,393
    Location:
    Bewdley, UK
    Country:
    United Kingdom

    No thats definitely not the case. I was running it on 6.60 Pro C, 100%. It does work. I dont have it now but I only ever had 6.60 ProC when I had my PSP 2000
     
    jonthedit likes this.
  16. jonthedit

    Member jonthedit GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    1,691
    Country:
    Bermuda
    Hmm... Okay. I'll find another source and try it uncompressed. I'll post here if I get it working.
     
  17. kristianity77

    Member kristianity77 GBATemp old fogey

    Joined:
    Jul 10, 2003
    Messages:
    1,393
    Location:
    Bewdley, UK
    Country:
    United Kingdom

    Hang on, try one more thing ive just remembered for this game.

    Limit your speed to 222mhz
     
    jonthedit likes this.
  18. jonthedit

    Member jonthedit GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    1,691
    Country:
    Bermuda
    I gave it a try on my already loaded ISO. No luck. I'll try this if the other source (uncompressed) has the same issue, maybe it will work with that.

    Edit: Thanks for your help so far; Sorry if I seem rushed and unappreciative of your time, I really do appreciate the help!
     
  19. jonthedit

    Member jonthedit GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    1,691
    Country:
    Bermuda
    Great news! Running the ISO uncompressed and with DEFAULT sys and game clock with the M33 driver gets the game working.

    Thanks for all your help!
     
    kristianity77 likes this.
  20. Mylink5
    OP

    Member Mylink5 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 22, 2010
    Messages:
    370
    Location:
    Greece,Thessaloniki
    Country:
    Greece
    Glad you got it working :D Thankfully someone else helped, as I have NO memory of what I did :P
     
    jonthedit likes this.

Share This Page