Help with preloader

Discussion in 'Wii - Hacking' started by cubeg1, Sep 23, 2009.

Sep 23, 2009

Help with preloader by cubeg1 at 1:45 AM (687 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. cubeg1
    OP

    Newcomer cubeg1 Newbie

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    okay im trying to use preloader to to use reigon free channels on my wii only problem is the hacks.ini file isnt showing the option to enable reigon free channels I go into system hacks menu and it just gives me the option to skip disc check update but nothing else is showing up thats in the text file itself. ive went along and changed the hacks.ini file to just hacks and still nothing shows up but that one option. Can anyone help me fix this problem so I can use the reigon free channels ive installed. im running 4.0u system menu with hbc and everything else is fine. so if anyone knows why im not given the option to enable reigon free channels plz resond, Thanks guys!
     
  2. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    try using the hacks.ini from my guide, its known to work
     
  3. cubeg1
    OP

    Newcomer cubeg1 Newbie

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    nevermind its right there, duh!
     
  4. mrgarrison

    Newcomer mrgarrison Advanced Member

    Joined:
    Mar 13, 2009
    Messages:
    66
    Location:
    Kelowna BC
    Country:
    Canada
    your serious? Its in huge letters in his sig...

    just incase: The Best Wii Modding guide

    EDIT: lol ok you found it [​IMG] good luck moddin!
     
  5. cubeg1
    OP

    Newcomer cubeg1 Newbie

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    yeah I didnt notice that at first.

    Posts merged

    is it in with your preloader download or is it an individiual file on some page ? okay I redownloaded preloader 0.29 from you utilites and I guess thats it unless you have that hacks file somewhere else but im assuming thats it
     
  6. mrgarrison

    Newcomer mrgarrison Advanced Member

    Joined:
    Mar 13, 2009
    Messages:
    66
    Location:
    Kelowna BC
    Country:
    Canada
  7. cubeg1
    OP

    Newcomer cubeg1 Newbie

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    allright man got this time, thanks alot guys!!!!!!!!!1 what I did was copied system menu 4.0 stuff into the hack file and its works!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! now I can play my fav import thanks again!!!!!1
     
  8. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    its in the precompiled link
     

Share This Page