help with MyMenuifyMOD

Discussion in 'Wii - Hacking' started by axel14, Aug 1, 2011.

Aug 1, 2011

help with MyMenuifyMOD by axel14 at 6:01 PM (1,998 Views / 0 Likes) 34 replies

  1. axel14
    OP

    Newcomer axel14 Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    everytime i load it on the HBC it says mounting USB drive:failed then it just stays there does something have to go in my usb drive?

    sorry this double posted
     


  2. scooby74029

    Member scooby74029 "fake coder"

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    1,174
    Location:
    oklahoma, USA
    Country:
    United States
    no it will work with just sdcard or usb
     
  3. axel14
    OP

    Newcomer axel14 Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    when i load it from the HBC it says

    mounting SD......done
    mounting USB......failed
    [-]Unable to mount the usb device....


    then it just stays on the screen and i have to turn off my wii
    also you know how there is teo downloads do they both have to go on my sd card?
     
  4. scooby74029

    Member scooby74029 "fake coder"

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    1,174
    Location:
    oklahoma, USA
    Country:
    United States
    one is for the source you didnt need to download that at all
     
  5. axel14
    OP

    Newcomer axel14 Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    I though it was saying the mounting failed because i didnt download that but it still says it would could be wrong also i have the latest update on my wii just so you know
     
  6. scooby74029

    Member scooby74029 "fake coder"

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    1,174
    Location:
    oklahoma, USA
    Country:
    United States

    put your .csm file in a folder named 'modthemes' on sdcard or usb and it should come up for you to install
     
  7. axel14
    OP

    Newcomer axel14 Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    does it need to have the little ' ' around modthemes?
     
  8. scooby74029

    Member scooby74029 "fake coder"

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    1,174
    Location:
    oklahoma, USA
    Country:
    United States
    no no just modthemes
     
  9. axel14
    OP

    Newcomer axel14 Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    it keeps saying mounting USB failed and it just stays on that screen
     
  10. techboy

    Member techboy GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,720
    Location:
    Pennsylvania
    Country:
    United States
    If it keeps freezing, disconnect your USB drive completely and use only the SD card while installing the theme.
     
  11. axel14
    OP

    Newcomer axel14 Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    it's not connected but it still says that
     
  12. scooby74029

    Member scooby74029 "fake coder"

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    1,174
    Location:
    oklahoma, USA
    Country:
    United States
    hmmm thats wierd

    you have a usb device too??

    make same folder and put.csm in there too

    and run it
     
  13. axel14
    OP

    Newcomer axel14 Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    ok i'll try that
     
  14. axel14
    OP

    Newcomer axel14 Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    I tried that,but it didn't work i'm sorry for wasting your time like this
     
  15. scooby74029

    Member scooby74029 "fake coder"

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    1,174
    Location:
    oklahoma, USA
    Country:
    United States
  16. axel14
    OP

    Newcomer axel14 Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    I deleted iso 249 do I need it to run it?
     
  17. scooby74029

    Member scooby74029 "fake coder"

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    1,174
    Location:
    oklahoma, USA
    Country:
    United States
    yes you need Cios 249 or 236 for this to work
     
  18. axel14
    OP

    Newcomer axel14 Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    does it have to be a stub ?or wehre can i download it to install it?
     
  19. scooby74029

    Member scooby74029 "fake coder"

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    1,174
    Location:
    oklahoma, USA
    Country:
    United States
    if you can please do the tutorial i sent you and post the syscheck

    i think you may need to rehack with modmii

    you do have the latest HBC right? 1.08
     
  20. axel14
    OP

    Newcomer axel14 Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    yes I do and ok ill do the check
     

Share This Page