Help With Configurable USB Loader!

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by xBlean, Jul 27, 2010.

Jul 27, 2010
  1. xBlean
    OP

    Newcomer xBlean Member

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Messages:
    39
    Location:
    Right heeeere
    Country:
    United States
    Well, long story short, I don't have an SD Card anymore. (It got stolen)

    So, I am having to use an USB Flash Drive in replacement of it.

    Now, whenever I try to update or download covers on the USB Loader, it ALWAYS tries to save them to the SD part, which I don't have.

    Whenever I start up USB Loader though and read some, I see something like: CFG base: sd:/usb-loader

    Is there a way I can change the SD to USB?

    I've looked EVERYWHERE and couldn't find a solution. D;

    Any help would be awesome!
     
  2. PsyBlade

    Member PsyBlade Snake Charmer

    Joined:
    Jul 30, 2009
    Messages:
    2,204
    Location:
    Sol III
    Country:
    Germany
    edit the config file
    or use that abomination of a config tool
     
  3. xBlean
    OP

    Newcomer xBlean Member

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Messages:
    39
    Location:
    Right heeeere
    Country:
    United States
    I did try to edit it....
    D;
     
  4. bwillb

    Member bwillb GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 2, 2009
    Messages:
    620
    Country:
    United States
    these are the lines you need in config.txt

    covers_path = usb:/usb-loader/covers
    covers_path_2d = usb:/usb-loader/covers
    covers_path_3d = usb:/usb-loader/covers/3d
    covers_path_disc = usb:/usb-loader/covers/disc
    covers_path_full = usb:/usb-loader/covers/full
     
  5. xBlean
    OP

    Newcomer xBlean Member

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Messages:
    39
    Location:
    Right heeeere
    Country:
    United States
    Alright, so the config.txt should look like this?:
    Is that correct?

    And, one more thing! What about the updates? How can I make it so it saves to the USB and not SD?
     
  6. xBlean
    OP

    Newcomer xBlean Member

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Messages:
    39
    Location:
    Right heeeere
    Country:
    United States
    Well, sorry for the bump... But, the problem is: solved!
     

Share This Page