Help with codes on AKAIO

Discussion in 'Acekard' started by nadoon, Sep 18, 2009.

Sep 18, 2009

Help with codes on AKAIO by nadoon at 6:57 PM (1,882 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. nadoon
    OP

    Banned nadoon Banned

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    257
    Location:
    Planet Earth
    Country:
    United Arab Emirates
    How do I add a single code to a game so it can be in the same file as the other codes? Like example:

    This game has:

    Infinite Lives
    Walk through walls
    Unlimited weapons
    etc...

    And I want to add

    Moon Jump

    I want to add it so it can be like:

    Infinite Lives
    Walk through walls
    Unlimited weapons
    Moon Jump
    etc...

    [MERGE]

    Still no answer? I know I'm kind of impatient! Come ON. Please [​IMG] ?
     
  2. arctic_flame

    Member arctic_flame GBAtemp ATMEGA8 Fan

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    2,840
    Location:
    England land
    Country:
    United Kingdom
    Edit USRCHEAT.DAT with r4cce.

    Also, all bumping is frowned upon, but bumping after 10 minutes is just dumb.
     
  3. nadoon
    OP

    Banned nadoon Banned

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    257
    Location:
    Planet Earth
    Country:
    United Arab Emirates
    Any way to do it from card without PC? Just say yes or no [​IMG] . If not, I will use that program.
     
  4. BowlOfSpiders

    Member BowlOfSpiders hi

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    649
    Location:
    United States
    Country:
    United States
  5. nadoon
    OP

    Banned nadoon Banned

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    257
    Location:
    Planet Earth
    Country:
    United Arab Emirates
    No way to add code from card? No "Add Code" button? I expected AKAIO to be more than what it is. [​IMG] But I can't judge it this way since I've seen a lot of flashcards, and none were better than acekard. So, I guess I have to do it manually by PC, right? Please correct me ASAP if I am wrong [​IMG] . I was born impatient, get used to it.
     
  6. Wii_Manic

    Member Wii_Manic GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    130
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Yep, Manually On Pc Via r4cce or any other cheat editor
     
  7. nadoon
    OP

    Banned nadoon Banned

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    257
    Location:
    Planet Earth
    Country:
    United Arab Emirates
    Thanks! But one more question, If I add a code to the usrcheat.dat , then I update it from AKAIO itself, will the code I entered dissapear or will new codes be added along with the old ones?
     
  8. nadoon
    OP

    Banned nadoon Banned

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    257
    Location:
    Planet Earth
    Country:
    United Arab Emirates
    Thanks! But one more question, If I add a code to the usrcheat.dat , then I update it from AKAIO itself, will the code I entered dissapear or will new codes be added along with the old ones?
     
  9. Chaosruler

    Member Chaosruler GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    491
    Location:
    Tekoa
    Country:
    Israel
    if you delete a code, it shall be deletes
    if you add a code, it shall be added without deleting anything, and adding to the entire weight of the cheal database
    if you update by using wifi over your "edited" database, your inserted cheats will be deleted as it was not created by the man who created the database, but by you, and you update to his newer database
    got it?
     
  10. dsrules

    Member dsrules GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Messages:
    3,260
    Country:
    they advertised that there is a Build-in cheat Editor in Acekard2, but that function is no where to be found, unless they meant something else, like enable or disable codes is consider editing.
     
  11. nadoon
    OP

    Banned nadoon Banned

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    257
    Location:
    Planet Earth
    Country:
    United Arab Emirates
    Yeah, yeah. I get it. Thanks. [​IMG] . I just got 10% of warn for bumping. I know it's against the rules but I really don't get why.. It just doesn't make sense. Someone asks a question, no one answers, asks again. What's wrong with that? Sigh.... [​IMG]
     

Share This Page