Help with blue LED flash, no popping

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by skroops, Sep 24, 2016.

  1. skroops
    OP

    skroops Newbie

    Newcomer
    8
    1
    Dec 6, 2009
    United States
    I finally finished my 3DS mod and everything was working great so I decided to clip the wires off from the hard mod and tuck them in (leaving them coming out of the stylus was causing distortion on my bottom screen. I clipped them off clean and then covered the ends in duct tape. When I replaced the cover of course I got a blue light with a pop so I gave it a little shake and tried again, then removed the cover and saw that the L-button was disconnected (should have still started, right?)

    Anyway then I noticed that one of the duct tape pieces had come off the wire. Like I said it was clipped clean so unlikely it touched anything but now whenever I try to boot the 3DS I just get a blue light that comes on then immediately dims out, no popping at all. Does anyone know what the meaning of this LED error is?

    Now I'm afraid that one of the wires brushed against a contact on the mainboard and something bogus happened. I don't want to try and reflash because it will take me back to 11.0 and it was already hours to do the downgrade.

    Thanks.
     
  2. SomeGamer

    SomeGamer Within Hyrule Castle

    Member
    5,729
    2,676
    Dec 19, 2014
    Hungary
    Did this 3DS have A9LH by any chance?
     
  3. skroops
    OP

    skroops Newbie

    Newcomer
    8
    1
    Dec 6, 2009
    United States
    omg I figured it out, I didn't put the micro SD back in.
     
  4. Ante0

    Ante0 GBAtemp Regular

    Member
    205
    63
    Jan 20, 2014
    Edit: Oops, didnt see you reply. Good you figured it out :P