Help plz! Weird wii (installed channel not working)

Discussion in 'Wii - Hacking' started by cienmey, Apr 30, 2009.

  1. cienmey
    OP

    Newcomer cienmey Newbie

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Hi everyone,

    I have been installed gamma launcher on about 10 wiis of my friends. But today I found 1 wii that make me very confused. [​IMG]
    Originally this wii using fake wiikey (i think) and Japan version. So I changed it to US using anyregion changer and installed 3.2 U system menu.
    Then I tested it, it doesn't work wii disc channel (even though i have turn off wii region free setting on wiikey). I check the modchip it was broken (some point looked burned), so i take out the wiikey. Original US disc is working. Then I installed Gamma backup launcher wad using wadmanager 1.3. It installed OK but when i start the channel it always go back to system menu. I tried installed usb loader channel too, it is just the same... But if I run backup launcher from HBC it works fine reading backup game flawlessly....

    Can anyone help? IS there something i did wrong?
    Thank u

    PROBLEM SOLVED
    I finally install wiikey and then i try update the wii with wii music to 3.3. And magically the gamma launcher working. Still don't know what cause it though. [​IMG]
    Thank u everyone
     
  2. beegee7730

    Banned beegee7730 ITS PAAFEKUTO!

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    1,693
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    CIOS Rev10.
     
  3. vettacossx

    Member vettacossx Wii Theme Team Founder

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    1,329
    Location:
    Right Behind You! Uh Oh!
    Country:
    Ireland
    yeah Cioscorps it [​IMG] then run the newest CIOSrev 9 or 10 by waninkoko...

    that should clear up your internal os
     
  4. cienmey
    OP

    Newcomer cienmey Newbie

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Thank u for fast response

    I have tried cios 8 and 10 still no luck. I forgot to mention I have already installed starfall, ios51 and shop channel.


    Sorry for triple post (my internet connection was so bad)
     
  5. Mark McDonut

    Member Mark McDonut GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 8, 2008
    Messages:
    495
    Country:
    United States
    Are you sure you aren't using forwarder channels? if so you need certain boot.dol's in certain named folders on your sd card otherwise the channels won't work. it's for ease of updating so you don't have to repack a channel every revision in case you're wondering "why would someone forward a channel to a file on the sd card?"
     
  6. cienmey
    OP

    Newcomer cienmey Newbie

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    No I'm not using forwarder. I use same wad for other wii and it work flawlessly as a channel. Only one wii have this problem.
    Very-very confusing.... [​IMG]

    Thank u
     

Share This Page