help my acekard don,t works :(:(

Discussion in 'Acekard' started by ferx15, Sep 13, 2010.

Sep 13, 2010

help my acekard don,t works :(:( by ferx15 at 6:51 AM (1,055 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. ferx15
    OP

    Newcomer ferx15 Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    36
    Location:
    mexico
    Country:
    United States
    i have a nintendo dsi with firmware 1.4U, my problem is my acekard cannot appear on my dsi, i put my acekard on my dsi and nothing my dsi cannot read the card i try another game and works except my acekard , i was playing suikoden undub an turned my dsi off i play again and nothing my dsi cannot read the game , please some fix or something i wanna play pokemon bw and layton 3.
    ps: my dsi is 1.4 not 1.4.1 .
     
  2. djleviticus

    Newcomer djleviticus Member

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    47
    Country:
    United Kingdom
    I have just put a post about the same problem with my sons DSi XL, ive tried 4 Acekards and none show up, but it plays the games he bought no problem and his is on 1.4e
     
  3. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    If you have a DS Lite to use, try updating the Acekard's firmware as in the bricking section of my guide http://gbatemp.net/index.php?showtopic=218103

    If that doesn't work, it's more than likely a contact issue. Try a paper trick from the contact section of the same guide.
     
  4. ferx15
    OP

    Newcomer ferx15 Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    36
    Location:
    mexico
    Country:
    United States
    ok thanks tk_saturn.
    my acekard is fixed thanks for the noob tutorial.
     

Share This Page