Help! Acekard issues. Not loading.

Discussion in 'Acekard' started by roarixer, Apr 5, 2010.

Apr 5, 2010
  1. roarixer
    OP

    Newcomer roarixer Newbie

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I recently got an Acekard for my DSi that has apparently already been updated to 1.4.

    I followed all the steps in the stickied tutorial thread and still have the same issue.

    Essentially, all the necessary components (akmenu.ds and __aio folder) are uploaded onto the microSD card. On menu, I can see the Danny Phantom Urban Jungle THQ option. But, when I select it. I am left on the LOADING screen with blue text. Nothing shows up afterwards (such as the content I have uploaded onto the microSD).

    Is the Acekard not working?

    Thanks in advance. I appreciate your help.

    P.S. In case anyone is interested, I ordered it from 0shippingzone.
     
  2. obito

    Member obito I can have a title?! :O

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    348
    Country:
    New Zealand
    wait, did you mix the loaders from the previous firmware when you updated??
     
  3. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    Reinsert the msd. It happens to me on my acekard once in a while. Keep trying until it works.

    @obito What are you talking about?
     
  4. obito

    Member obito I can have a title?! :O

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    348
    Country:
    New Zealand
    NVM, I knew I was totally lost. I was probably thinking of another topic.

    But yeah, anyway, does the msd have contact issues too??

    Because I only get cart contact problems, and its only sometimes...
     
  5. roarixer
    OP

    Newcomer roarixer Newbie

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Hey.

    Thanks for your quick replies.

    The SD adapter has some issues. I need the tape to allow transfer to the mSD. But, occasionally, I get a semaphore timeout issue during uploading/deleting. However, there does not seem to be any acekard issue because I see the Danny Phantom option. I came to this assumption from previous FAQs I have read.

    I have reinserted the mSD MANY times. I have never once been able to reach the screen after 'Loading'.

    Any more help is greatly appreciated.
     

Share This Page