Hacking Question hbmenu won't launch after launching emuNand

Elirayo

Member
OP
Newcomer
Joined
Oct 20, 2019
Messages
12
Trophies
0
Age
31
XP
33
Country
Israel
Hi :)
I have an Ipatched unit (4.1.0 FW) which I used Caffeine/Atmosphere to jailbreak. After realizing I need to upgrade the firmware in order to install NSP's, I bought a new sd card, and decided to create an emuNand. I'm able to get into Hekate (v5.0.2), but after launching the CFW (EMUMMC) I can't launch hbmenu.. It get stuck, and after a few minutes of spinning, exiting results in panic error..

I replaced the Atmosphere and the sept folders on my sd card (after downloading them again from sdsetup), with no luck..

Any clue on that matter?
 

Elirayo

Member
OP
Newcomer
Joined
Oct 20, 2019
Messages
12
Trophies
0
Age
31
XP
33
Country
Israel
I tried the whole process again, the emuMMC launches fine (I verified it - the current firmware version ends with |E) but I can't launch hbMenu from the emuMMC (while I can do that on the sysMMC) :(
I think that I might have a problem with the hekate_ipl.ini file, but I'm not sure..

Any idea?
 

Elirayo

Member
OP
Newcomer
Joined
Oct 20, 2019
Messages
12
Trophies
0
Age
31
XP
33
Country
Israel
For the good order, after running emuMMC, I tried to open hbmenu using pegaswitch again, instead of holding R and opening the album :mellow:
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    KenniesNewName @ KenniesNewName: https://youtube.com/shorts/0PLynroGlRs?feature=share