HBG allocation error

Discussion in 'Switch - Backup Loaders & Modchips' started by alucard_xs, Oct 20, 2019.

  1. alucard_xs
    OP

    alucard_xs GBAtemp Advanced Fan

    Member
    6
    Oct 31, 2012
    Canada
    HI dudes,

    It seems with the latest version of HBG (5.1) I've got allocation memory errors, am I the only one ?
    Is there something to do ?

    Thanks
     
    ScabbyGooch likes this.
  2. ScabbyGooch

    ScabbyGooch Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 20, 2019
    United Kingdom
    Im having the same thing on a fresh formatted SD card

    Any help would be great
     
  3. Maupiti

    Maupiti GBAtemp Regular

    Member
    3
    Sep 16, 2018
    France
    Did you guys installed the forwarder for hbg ? Which CFW are you running ?
     
  4. alucard_xs
    OP

    alucard_xs GBAtemp Advanced Fan

    Member
    6
    Oct 31, 2012
    Canada
    Osx and never installed thé forwader vérité as it was working 100%.
     
  5. grozio

    grozio Member

    Newcomer
    6
    Dec 2, 2006
    Antarctica
    forwarder for hbg installaed...e no problem
     
  6. Kakaroto

    Kakaroto Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 25, 2019
    Brazil


    Hi Man.
    I'm getting the sane thing here. Did you manage to correct this?

    Tks
     
  7. alucard_xs
    OP

    alucard_xs GBAtemp Advanced Fan

    Member
    6
    Oct 31, 2012
    Canada
    Nope
     
  8. Maupiti

    Maupiti GBAtemp Regular

    Member
    3
    Sep 16, 2018
    France
    You need to use a .nsp forwarder with latest hbg/tinfoil to launch the app, and not from the HBmenu/album
     
  9. evil goober

    evil goober Advanced Member

    Newcomer
    4
    Mar 31, 2008
    United States
    5.0.1b is out when you run it from the home brew menu it will install it to your home menu automatically it did for me.
     
Quick Reply
Draft saved Draft deleted
Loading...