HBC problem??

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Cresh07, Sep 3, 2008.

Sep 3, 2008

HBC problem?? by Cresh07 at 2:58 AM (748 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Cresh07
    OP

    Newcomer Cresh07 Advanced Member

    Joined:
    Apr 23, 2008
    Messages:
    82
    Location:
    Between keyboard and chair
    Country:
    United States
    Whenever i attempt to load homebrew via HBC, i get to the loading screen and it stops with 0% complete, I have tested it with several different programs all with the same result. Could the HBC be the cause of the problem? the only other things that i know that could cause it is possibly the SD card but it's the same one i've used before and had it working.

    Any help would be appreciated.
     
  2. Zeek03

    Member Zeek03 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    336
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Simple. This happens ALL the time and it always comes out with the same answer.

    Remove Any GC memory cards and it will work. Slot B should do the trick!
     
  3. fly_us

    Member fly_us GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    130
    Country:
    United States
    again...

    take out any GC save in slot B before use HBC... search before ask.
     
  4. Cresh07
    OP

    Newcomer Cresh07 Advanced Member

    Joined:
    Apr 23, 2008
    Messages:
    82
    Location:
    Between keyboard and chair
    Country:
    United States
    Thanks for the quick responses, it is working fine now, (i had never heard of the slot 2 being a problem)
     

Share This Page