HBC and WiiHome Error???

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Col70, Mar 2, 2009.

Mar 2, 2009

HBC and WiiHome Error??? by Col70 at 8:48 PM (535 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Col70
    OP

    Member Col70 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    159
    Country:
    United Kingdom
    Ok this is really starting to do my nut in! I have Preloader 0.28 installed with various hacks (nothing unusual).

    - can't load HBC from preloader menu - it starts to boot but screen freezes/glitches

    Installed WiiHome dol today. When I try to boot that up also crashes/glitches

    HOWEVER this is where its weird. If I let the Wii start up and go to the system menu and then press/hold reset going back to preloader it will allow me to boot either.

    There has to be somone who knows how to fix this??????
     
  2. Col70
    OP

    Member Col70 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    159
    Country:
    United Kingdom
    wow - nobody out there?
     
  3. Valgreen

    Member Valgreen GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    297
    Country:
    Canada
    join #softmii channel on efnet (IRC) and ask there.. thats probably the best and fastest way to get help

    sorry i have no clue, just trying to guide you to people who may...
     

Share This Page