Having trouble with shaun white skateboarding

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by hoosier_d, Oct 26, 2010.

Oct 26, 2010
  1. hoosier_d
    OP

    Newcomer hoosier_d Advanced Member

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    59
    Country:
    United States
    black screen same as wii party.................anyone get it working from disk?
     


  2. Quincy

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands

    Okay I just killed my wii.
     
  3. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,656
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    A quintuple-post? [​IMG] And you're even an old member! You should've known better.

    For now I've just merged them. But you should read the rules again... don't make me warn you [​IMG]
     
  4. Quincy

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    Woopsie [​IMG]
     
  5. dpa247

    Newcomer dpa247 Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Been trying the different isos, no luck, but do not know if this helps I can load wii party no problem... First time having issue with black screen. Has anyone tried on a disk and not usb yet?
     
  6. hoosier_d
    OP

    Newcomer hoosier_d Advanced Member

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    59
    Country:
    United States
    I am using disks............what cios are you on that wii party works dpa247?
     
  7. dpa247

    Newcomer dpa247 Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    On the wii party I am loading with ISO 249, i did the update on 249 with the cios used for defjam, and wii party plays no problem for me, but I am using usb loader.
     
  8. wiiztec

    Member wiiztec GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    332
    Country:
    United States
    Anyone get it working on configurable?
     
  9. Quincy

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    Nope, but I am working on it. Trying out everything possible
     
  10. P.S

    Newcomer P.S Advanced Member

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    96
    Country:
    Sweden
    Same problem here with GX.
    Play it with Neogamma then it works!
     
  11. Quincy

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    Imma playing off USB so that aint a option
     
  12. P.S

    Newcomer P.S Advanced Member

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    96
    Country:
    Sweden
    Same here. Usb/Sd on neogamma works perfect.
     
  13. raine.sisk

    Newcomer raine.sisk Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    24
    Country:
    United States
    I just figured I had a bad copy, but I guess if others are having the same issue, then it's not a problem on my end.
     
  14. Quincy

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    raine.sisk, it is NOT a bad copy.
     
  15. juste.dany

    Newcomer juste.dany Newbie

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    France
    Hi! I've tried using Usb on neogamma but it doesn't work for me!
    On Usb loader GX with different IOS (222, 223, 249 & 250), and some patch option, but it still a black screen.
    For info it's the Pal version for me.

    Which option do you select and which version of neogamma... do you use to play this game?
     
  16. wiiztec

    Member wiiztec GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    332
    Country:
    United States
    It doesn't work on neogamma for me either, I have the NTSC version
     
  17. P.S

    Newcomer P.S Advanced Member

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    96
    Country:
    Sweden
    Played it with sdcard.
    Latest Neogamma R8 RC3 i think, no patches.
    Completed the game, kinda boring.
     
  18. Quincy

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    Neogamma fails for me too
     
  19. S0uL

    Newcomer S0uL Newbie

    Joined:
    May 10, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Was black for me and i forced NTSC and it worked.
     
  20. wiiztec

    Member wiiztec GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    332
    Country:
    United States
    I have the NTSC version, even so I tried that and it didn't work
     

Share This Page