Having trouble w/ R4-III Upgrade+Chrono Trigger

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by felimann, Mar 8, 2009.

  1. felimann
    OP

    Newcomer felimann Newbie

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Germany
    hi guys...
    unfortunally my R4-III ( this one: http://r4iiisdhc.com/ ) doesnt want to play Chrono Trigger DS. ive got the newest firmware.
    i have tested a lot of things, like patching the roms and so on.
    if i use the normal, unpatched rom i can play chrono trigger to Time Warp 1, but this time warp wont end. if i start the patched version both screens get (and stay!) white.
    would be very nice if u can help me.... im just searching some hours, and ive really tried a lot of things.
    thank you!

    greets, felimann
     
  2. Ryupower

    Member Ryupower Brood

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    2,763
    Country:
    United States
    have you tired the unpatched rom+bypass cheat code
    or
    get a better card
     
  3. felimann
    OP

    Newcomer felimann Newbie

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Germany
    what means "bypass cheat code"? do you mean using the CHEAT.DAT? if yes, then please tell me how to use it, and when (in game, in menu or whatever)
    thanks.

    greets, felimann
     
  4. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
  5. felimann
    OP

    Newcomer felimann Newbie

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Germany
    tried some things with r4cce, but it wont work =/ i think im just too stupid... -.-

    maybe i just need some special data to run CHEAT.DAT?
     

Share This Page