Having some minor issues with some homebrew

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by Project_Zero, Oct 22, 2010.

Oct 22, 2010
  1. Project_Zero
    OP

    Newcomer Project_Zero Advanced Member

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    89
    Country:
    United States
    I am having problems with snes9x GX. It wont load any games at all. I have the NES emulator from the same people and it works 100% fine.

    The other problem I have is pimp my wii (latest update). It wont fix any problems at all. It does the test, finds everything, then when I hit a to intialize the installation it goes straight to this thing that says "INSTALLATION PRESS A" then takes me back to the main menu.

    Please help me out!
     
  2. Jacobeian

    Member Jacobeian GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    1,879
    Country:
    Cuba
    What games are you trying to load ?

    And what do you mean exactly by "it won't load any games" ? You can't access the ROM files on USB or SD ? You can access them but nothing appears on screen when you start the game ? Be more precise.
     
  3. Project_Zero
    OP

    Newcomer Project_Zero Advanced Member

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    89
    Country:
    United States
    I can access the rom files but they wont play anymore. I am loading them via SD.
     
  4. Jacobeian

    Member Jacobeian GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    1,879
    Country:
    Cuba
    Make sure you are actually loading supported ROM files.
    afaik, .7z, .smc, .sfc, .fig and .zip files are supported but .zip files should not contain more than one ROM file .

    Deleting setting.xml in the emulator directory on SD might also help since you could have messed the video settings (some LCD does not support the "original" mode)
     

Share This Page