Have i missed IOS70??

Discussion in 'Wii - Hacking' started by corolla0305, Dec 4, 2009.

Dec 4, 2009

Have i missed IOS70?? by corolla0305 at 12:44 AM (860 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. corolla0305
    OP

    Newcomer corolla0305 Advanced Member

    Joined:
    Jun 6, 2008
    Messages:
    62
    Country:
    Australia
    Hi all, recently i softmodded a friends wii - about my 20th wii to softmod this year
    i got a message saying not one original disc will work through disc channel now...
    Have i missed IOS70(PATCHED) its an hours drive to visit them so i just want to know
    everyone's opinion???
     
  2. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    did you install SM4.2 if not then its not needed as its used to run the SM
     
  3. corolla0305
    OP

    Newcomer corolla0305 Advanced Member

    Joined:
    Jun 6, 2008
    Messages:
    62
    Country:
    Australia
    yeah i installed SM4.2 sorry i left that out - i used the 4.2 guide and it works flawlessly but did 4 softmods last week and did them like with my eyes closed coz they get annoying - i missed something as the disc channel wont read originals anymore
     
  4. rontonimo

    Newcomer rontonimo Advanced Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    try installing IOS70-64-v6687[TB+ES_diV+NAND].wad again. It will overwrite the old so it shouldn't hurt anything.
     
  5. vegemikee

    Member vegemikee GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    356
    Country:
    Australia
    do you have preloader, or any hacks enabled?
    ther ecould be something thats interfering with it. ive had that issue before
     

Share This Page