Have a question about Game Compatiblity.

Discussion in 'Acekard' started by Jakob95, Jul 14, 2009.

Jul 14, 2009
  1. Jakob95
    OP

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Are you going to fix the following games to not have those problems that are listed here?
    http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php/AKA...ist_numerically

    Because it gets annoying to Manually change the settings of a Rom or make hold A or X when running a ROM for no DMA Mode, or the Old DMA mode?

    Is it going to get fixed with AKAIO 1.5?
     
  2. Jakob95
    OP

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Any thoughts about this?
     
  3. Jakob95
    OP

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    BUMP. Should have posted this in AKAIO forums.
     
  4. Pendor

    Member Pendor GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    567
    Country:
    United States
    The URL format somehow changed and your URL is not working.

    Anyway, most of these games have already been fixed in beta versions. There's nothing to do but wait for 1.5.

    Please stop making o bumping topics about 1.5's progress. If you have anything to say or report, please do so on the AKAIO forums. And make sure you follow the rules or you will likely get banned. Again.
     
  5. logical thinker

    Member logical thinker GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    567
    Country:
    Japan

Share This Page