Harvest Mooon: Bazzar freezing at intro.

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by GaryStargazer, Sep 2, 2010.

Sep 2, 2010
  1. GaryStargazer
    OP

    Newcomer GaryStargazer Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    I've got a rom from "Venom" at first when i was playing it, it worked fine, then just out of no where now it freezes. It shows the venom intro just fine but as soon as i hit a button it locks up.

    Any idea what this issue could be?
     


  2. Phoenix Goddess

    Member Phoenix Goddess The Ninja's Protégée

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    3,809
    Location:
    Away from civilization.
    Country:
    United States
    It may help if you tell us what cart you have.
     
  3. GaryStargazer
    OP

    Newcomer GaryStargazer Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    Yes I suppose that would help, sorry for the idiot noob moment there.

    It's an R4 sdhc/rts

    It's got the current firmware on it and all that jazz.
     
  4. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    What firmware?
     
  5. GaryStargazer
    OP

    Newcomer GaryStargazer Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    Just it's regular default firmware.

    R4i v2.7d kernel
     
  6. pilladoll

    Member pilladoll GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 14, 2004
    Messages:
    133
    Location:
    Somewhere in cyberspace
    Country:
    Mexico
    try with a no intro version or fixed version, they're available now
     
  7. GaryStargazer
    OP

    Newcomer GaryStargazer Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    Ok I will go try to find one since i know you guys can't give actual links.
     
  8. micado

    Newcomer micado Advanced Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    71
    Country:
    United States
    Look here for a simple solution which works for sure.
    As long as the game itself runs on your card + firmware, of course.
     
  9. GaryStargazer
    OP

    Newcomer GaryStargazer Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    thanks, that did the trick. I patched it and now it runs just fine.
     
  10. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    No asking for or linking to ROMs, bannable offense.

    Patches are different, however the talk was of an already-patched ROM, not just the patch.
     
  11. GaryStargazer
    OP

    Newcomer GaryStargazer Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    I never bitched about not having a rom post, i knew it was against the rules, hence why I said that. Xd

    and on further inspection that patch didn't work, it got me past the intro but now it locks up at the loading screen. So i'm off to find a new rom again. Xd
     
  12. Phoenix Goddess

    Member Phoenix Goddess The Ninja's Protégée

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    3,809
    Location:
    Away from civilization.
    Country:
    United States
    have an Acekard, though I don't run into this issue.

    But I will look for a solution for you.
     
  13. micado

    Newcomer micado Advanced Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    71
    Country:
    United States
    I knew, that my comment would be misunderstood. [​IMG]
    It was pure sarkasm!
    Something which seems to be above the minds of some of here. [​IMG]

    1) Who is interested in knowing that the OP is searching for another ROM now? A simple thanks would have done!
    2) He himself could have asked for a solution in the hacking section, like a lot of others DID!
    3) He could have read himself the hacking section, where the solution was presented BEFORE he even asked in this one!

    Now crucify me for this. [​IMG]
     
  14. Phoenix Goddess

    Member Phoenix Goddess The Ninja's Protégée

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    3,809
    Location:
    Away from civilization.
    Country:
    United States
    Yes, your sarkasm is completely misunderstood and above the minds of some here, simply because it isn't a word.

    If you aren't going to be helpful, don't post.
    Simply as that.
     
  15. micado

    Newcomer micado Advanced Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    71
    Country:
    United States
    ...I better do not comment. [​IMG]
     
  16. GaryStargazer
    OP

    Newcomer GaryStargazer Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    I hate this stupid card, i should just order an older model, this thing constantly gives me problems.
     
  17. Phoenix Goddess

    Member Phoenix Goddess The Ninja's Protégée

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    3,809
    Location:
    Away from civilization.
    Country:
    United States
    OP: I'll help you find a solution.
     
  18. GaryStargazer
    OP

    Newcomer GaryStargazer Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    Sorry for the trouble, I do appreciate the help though.
     
  19. Phoenix Goddess

    Member Phoenix Goddess The Ninja's Protégée

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    3,809
    Location:
    Away from civilization.
    Country:
    United States

    No trouble.

    Did you ask in the HM: Bazaar thread or search for your answer there?
     
  20. GaryStargazer
    OP

    Newcomer GaryStargazer Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    No I didn't know there was one. I figured if there was an HM thred it would be here in the game discussions forum so i didn't see it.
     

Share This Page