Harry Potter and the Deathly Hallows DS - AP Patch?

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by KeshanAmare, Dec 22, 2010.

  1. KeshanAmare
    OP

    Newcomer KeshanAmare Newbie

    Joined:
    Dec 22, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    My Harry Potter 7 freezes after completion of Chapter 1 (AP). Can someone please give me an AP Patch to get around this? I have an R4 SDHC with v1.29b firmware. If anyone could give me a patch I would be very grateful.
     
  2. Hotness1

    Newcomer Hotness1 Advanced Member

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    54
    Location:
    Flowida
    Country:
    United States
    Just get a better flash cart. DSTWO's and Acekard 2i's work flawlessly with most of the new games that come out.
     
  3. KeshanAmare
    OP

    Newcomer KeshanAmare Newbie

    Joined:
    Dec 22, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I want a patch, not a suggestion for a better flash cart. Plus I want to stick with the R4...
     
  4. Hotness1

    Newcomer Hotness1 Advanced Member

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    54
    Location:
    Flowida
    Country:
    United States
    Well if your R4 supports wood then try using Wood.
     
  5. rave420

    Member rave420 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    246
    Country:
    Canada
    you have to get used to the fact that select games won't work with your flashcard.
    especially R4's are notorious for this, unless they run Wood. if your card can't run wood, i would indeed considering buying a new card.

    Just saying "i want a patch" does no good. No patch is made because it works without a flaw on all up2date cards. What you want is not an AP patch, but something to make the game work on your outdated card / loaders

    (on another note, see if your R4 runs the AKAIO firmware, besides wood, it's probably the best fw for your older (maybe non genuine) r4)

    i just tried it on my R4 clone running AKAIO, and it does not freeze. It's your setup that is causing problems, not the rom's (nonexistant) AP. You know, not all problems come from AP, most of them come from user error, misconfiguration and compatability issues. So my suggestions are trying an up2date firmware (last time i checked 1.56 was the latest) or getting a newer model (acekards are cheap (13$) and are no-nonsense).
     
  6. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Any R4 that supports the DSi, SDHC, or any extra feature is not genuine. The R4 team only made the original R4. "R4 Revolution For DS". Anything else is just using the R4 name without permission.
     
  7. zizer

    Member zizer GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    2,035
    Country:
    Try to use wood but the game certainly is not very good
     
  8. sinbad.the.saile

    Newcomer sinbad.the.saile Advanced Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    95
    Location:
    NY
    Country:
    United States

Share This Page