1. cathor

    cathor Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 15, 2016
    Messages:
    62
    Country:
    Thanks, that's what i thought. Just want ta make sure.
     
  2. dronesplitter

    dronesplitter GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    595
    Country:
    United States
    Let me know if you find out about this, I haven't been able to find anyone with a Famicom Mini that's given this tool a try on it.
     
  3. JelDeRebel

    JelDeRebel Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    16
    Country:
    Belgium
    I loaded some USA EU roms and all work fine.
     
  4. Clint0225

    Clint0225 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 7, 2017
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Cluster - you're awesome. Big thanks!!

    Anyone test the limit yet beyond 64 total games?
     
  5. Daddy Horror

    Daddy Horror GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 25, 2014
    Messages:
    263
    Country:
    United States
    also to help those who are having issues maby someone should upload a video of all the steps,dumb question but after they upload and the screen says to wait for the nes to turn off do we wait then hit ok once it does or hit ok and wait?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    oh and im running windows 7 have the hdmi plugged into nes but not tv and tried 2 usb cords, no matter what nes never shuts off. (the more information people can tell the better hope we have of fixing this)
     
  6. BorntoPlay

    BorntoPlay Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 28, 2015
    Messages:
    33
    Country:
    Venezuela
    I already add 65 games...XD

    for the "numbered games" is not showing the correct number after 4... i mean, mega man 4, 5 and 6 are added as "mega man" alone...
     
  7. Daddy Horror

    Daddy Horror GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 25, 2014
    Messages:
    263
    Country:
    United States
    how long did it take for those of you who got it to work after you uploaded the games?
    mine restarts right away and then never shuts off
     
  8. Xanthe

    Xanthe Costco Executive Member
    Member

    Joined:
    Dec 23, 2015
    Messages:
    906
    Country:
    United States
    I would love to see people load some SNES roms. I'm sure that the classic is able to play them, it is just a matter of finding out how
     
  9. heron

    heron Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 4, 2016
    Messages:
    43
    Country:
    United States
    baby steps, nes roms first then we can talk about snes.
     
  10. Ace212

    Ace212 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 23, 2016
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    Would need to get a emulator loaded on there to run SNES roms, we really should focus on getting most game mappers running under the emulator, then we can talk about emulating other systems
     
  11. nMM456

    nMM456 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 3, 2016
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    This looks awesome, I'll be trying this soon.
    Just wondering, has anyone got a brick, and if so are they recoverable?
     
  12. Ace212

    Ace212 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 23, 2016
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    From the looks of it, nobody has bricked using this, but it probably could happen, so be careful.
     
  13. El-Massman

    El-Massman Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 7, 2017
    Messages:
    10
    Country:
    I dragged a screen into the same room as my computer to see what was happening while the tool was running. It looks as though while entering FEL mode the screen stays blank, once the process of adding ROM's has finished windows un-detects and then redetects the NES, and then I'm brought to the main ROM screen. I can use the NES as normal, however the reset button doesn't work. You need to pull the USB cable and then turn back on.

    It also looks as though when trying to flash the custom kernel (the initial attempt was seemingly fine) I get the pipe error other people mention and the NES shows a C2 error afterwards and tells me my settings have been reset. I've tried 3 different USB cables at this point. Is there any other useful information I can provide. Are there any log files that would be of help?
     
  14. Daddy Horror

    Daddy Horror GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 25, 2014
    Messages:
    263
    Country:
    United States
    same thing here minus pipe error

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    what version of windows?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    ok pipeline error when trying to flash orginal system turns on,no screen

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    the reason might be that the kernal is already flashed with hacked one
     
  15. Thraximundar

    Thraximundar Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 8, 2017
    Messages:
    5
    Country:
    Canada
    so i basically do every steps.

    i dump the kernel. works perfectly files appear in \dump folder

    then i flash the custom kernel. no error there either.

    when i upload my games. as soon as it finishes i hear windows detecting the nes mini off and on.

    so i plug in it my monitor and find out the damn thing turned on by itself ?

    so i turn it off. and on again .

    but no games.

    am i doing something wrong. i replaced my usb cables and tried different usb ports from 2.0 to 3.0. several times. same outcome

    anybody got the same issue and fixed it ?
     
  16. Daddy Horror

    Daddy Horror GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 25, 2014
    Messages:
    263
    Country:
    United States
    one last thing i also get a pipeline for flashing custom now going to stop reinstalling it dont want to brick it
     
  17. nMM456

    nMM456 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 3, 2016
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    I keep on getting Can't repack ramdisk wtf lol i knew i should've waited
     
  18. Daddy Horror

    Daddy Horror GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 25, 2014
    Messages:
    263
    Country:
    United States
    does it play normally after disconnecting everything and plugging it in normally?
     
  19. Al-hwj

    Al-hwj Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 8, 2017
    Messages:
    32
    Country:
    France
    Hi, first of all thanks for this, I've managed to install more than 40 games + the base 30 games and it's working pretty well.

    Now I have a problem with the tools itself I can't add more games to the list.
    I get an error box that say the table source is not long enough and to verify the limit of srcIndex then I get an unexpected error occurred box.
    Even if I delete a game I can't add another one.

    Also like said before I can't get the numbers 4, 5, 6 on megaman games titles to show up on the nes screen.
    And that's all, everything apart that works well, so thank you again. :)

    Edit: Nevermind the unexpected error happen only with a specific rom.
     
    Last edited: Jan 8, 2017
  20. qproject

    qproject GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 12, 2015
    Messages:
    240
    Country:
    Canada
    Yeah same with me all megaman games isn't properly labeled.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - hakchi2, simple,