TEMPORARY MODE ENABLED
New posts, edits, and any changes will not be saved during the transition period.
Registrations are temporarily disabled until the migration is complete.

  1. zomgugoff

    OP zomgugoff Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 8, 2016
    Messages:
    89
    Country:
    United States
    I have 2 3.68 Vitas with H-Encore installed. The firmware version on one shows "3.68 変革" after it after H-Encore is ran. This one's spoof function works. I see a flash of green text in the top-left corner when I enter the settings or the store.

    The other one's version string weirdly changes to "3.60 変革-10" after running H-Encore. The spoof function doesn't work on this one and I don't see the green text in the top-left corner. I've tried recreating and re-copying the H-Encore app but it still does the same thing.

    Any ideas as to how to fix this?
     
  2. Shadow#1

    Shadow#1 Wii, 3DS Softmod & Dumpster Diving Expert
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    10,447
    Country:
    United States
    Update to 3.68
     
  3. zomgugoff

    OP zomgugoff Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 8, 2016
    Messages:
    89
    Country:
    United States
    If it wasn't clear, it is 3.68. The weird thing is the version changes from 3.68 to 3.60 with a '-10' at the end of the version string after starting H-Encore.
     
  4. eighthdayregret

    eighthdayregret fnerrrrrrrrrr!
    Member

    Joined:
    Sep 27, 2017
    Messages:
    481
    Country:
    United States
    Did you check the setting when you can manually enter the version number? Maybe there's a space or something after the version number.
     
  5. zomgugoff

    OP zomgugoff Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 8, 2016
    Messages:
    89
    Country:
    United States
    The spoof setting doesn't have any bearing on the version number reported in the system settings. After messing around with files for a while, I figured out the henkaku plugin files in ur0:tai were the problem. I'm guessing they were left over from 3.60.
     
  6. yeshuachrist

    yeshuachrist GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    595
    Country:
    United States
    (maybe someone "risked a brick" by just upgrading to 3.68 firmware without uninstalling enso first ................. if you just used the 3.65 firmware installer from 3.60 without installing enso first, you would risk a brick just by installing the upgrade to 3.65 enso ................. (or coincidentally trying to uninstall 3.65 enso before upgrading to 3.68 (between this one and straight upgrading).)

    (I believe what he ways .................. wait a moment .................... guess they were from his "ux0" he backup first for the 3.68 firmware (since that is all you need, makes sense now)

    (Romancing Saga 3, has a scheduled release for the [email protected] ................ I rather purchase a new vita, rather then risk it, but, its obvious the flow's decision ................... II still would buy a new pstv/vita versus the switch just for that one game)
     
    Last edited by yeshuachrist, Sep 30, 2018
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - working, Encore, spoof