Guitar Hero 5 - Problem with Original Disc

Discussion in 'Wii - Hacking' started by supagusti, Dec 16, 2009.

Dec 16, 2009
  1. supagusti
    OP

    Member supagusti GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    287
    Country:
    Austria
    Hi Together,

    I have a very weird problem. I've bought guitar hero 5 (YES, the original retail version [​IMG] )and it only boots to a black screen on my modded Wii.

    My setup:

    Wii with bootmii in boot2 and preloader 0.29 (for blocking disc updates)
    Softmodded to work with USB Loader (all of the "known as working" games in deed work)
    and a Wiikey Modchip.

    I've installed missing IOSes (no stubs) with DOP-IOS Mod for playing NSMB Wii from DVD -> works fine.

    Any idea why GH5 doesn't boot. Am I missing an IOS?
    Thanks in advance!
     
  2. Playgame38

    Newcomer Playgame38 Advanced Member

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    75
    Location:
    Earth
    Country:
    United States
    Are all your IOS's up to date? Not just the ones for NSMB.
     
  3. supagusti
    OP

    Member supagusti GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    287
    Country:
    Austria
    I'll give a try - will use DOP-IOS Mod for updating the unstubbed ones....
     
  4. jhoff80

    Member jhoff80 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Messages:
    806
    Country:
    United States
    Check IOS53 first, I think that's what GH5 uses.
     
  5. supagusti
    OP

    Member supagusti GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    287
    Country:
    Austria
    Hi !

    I've installed IOS53 -> didn't solve the problem.
    I've tried Pimpmywii 1.32 -> Test leads to a dump.

    Used Dop-Ios Mod 8 to download and install the following IOS
    9,12,13,14,17,21,22,28,31,33,34,35,37,38,55,56,57,61 in their latest versions and with NO trucha patch.
    Installed 15, 36, 70 in their latest versions WITH the trucha patch.

    Now pimpmywii works and says some low-number IOS are outdated -> what shell's ?!? ;-)
    it seems that my Wii was terribly outdated - now I'm up2date with my IOS Versions...AND FINALY GH5 works like a charm NOW!
     
  6. Playgame38

    Newcomer Playgame38 Advanced Member

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    75
    Location:
    Earth
    Country:
    United States
    Your welcome.
     

Share This Page