Great...Any Region Changer Brick

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Blue-K, Nov 18, 2008.

Nov 18, 2008
  1. Blue-K
    OP

    Member Blue-K No right of appeal.

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Helvetica
    Country:
    Switzerland
    Great...realy great...because I had hear from different persons/Sites that 3.2 is still the best, and dowgrading is easy and save, no one reported a brick(or I haven't found something), I wanted to dowgrade my Wii...from 3.3 v1 to 3.2...launched AnyRegion Changer, clicked on go (DONE NOTHING WITH THE SEETINGS) and...a few errors during install and now I'm back in the menu of any Region Changer, which says:

    WARNING: AREA/SysMenu mismatch

    Also, on the Installed Region there's now a "."

    Also, the process tooked much longer that on the video....about 5 Minutes...

    What the **** should i do now? I will not leave the menu, because I know my Wii will be then bricked...maybe even full...Ideas? Please...help me...

    Thanks in Advance [​IMG] ...


    EDIT: Solved, look at last post...can be closed...
     
  2. Beatchu

    Member Beatchu GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    347
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    If your region says "." it should be fine. Mine did the same. I'm not bricked.
    I went 3.3E to 3.2E
    Errors said something about ES_title or something
    Then region was "."
     
  3. kashin

    Member kashin GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    308
    Country:
    Netherlands
    lol, sounds like you're in a pickle now! I'm afraid i've no experience with this situation, but why did you use AnyRegion Changer? Changing the region of your wii doesn't have anything to do with downgrading does it?
     
  4. Blue-K
    OP

    Member Blue-K No right of appeal.

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Helvetica
    Country:
    Switzerland
    AnyRegion changer has the Ability to dowgrade, and Bushing and co staed that it's saver with this one than with the one from Waninkoko...

    Other voices what I should do now...? [​IMG]
     
  5. Beatchu

    Member Beatchu GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    347
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    If you read my post ^ that should help.
    Also go on Wiibrew and go on AnyRegion Changer, then look at the discussion page... it says it's an error but nothing to worry about.
    Go back to the System Menu... you SHOULD be fine.

    (you can turn your TV off, your Wii will still be on. lol.)
     
  6. Elias843

    Newcomer Elias843 Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    46
    Country:
    United Kingdom
    Don't worry. It's a false alarm. Happened to me...

    Edit: http://wiibrew.org/wiki/Talk:AnyRegion_Changer
     
  7. Blue-K
    OP

    Member Blue-K No right of appeal.

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Helvetica
    Country:
    Switzerland
    Ok...let's cross the Fingers and reboot? 10...9...8...
     
  8. Beatchu

    Member Beatchu GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    347
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    lol
    IT'S FINE
    i'm guessing
     
  9. Blue-K
    OP

    Member Blue-K No right of appeal.

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Helvetica
    Country:
    Switzerland
    Oh my gosh....I'm sowhat from ashamed [​IMG] ...pressed reboot and everything worked...my gosh...my heart stopped beating for a second...

    Everything works, many thanks to all, and big apologizes for the trouble...I'm now realy ashamed...

    So acn be closed...
     
  10. pika81

    Newcomer pika81 Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    [​IMG]

    A couple of weeks ago I came across the same error while setting up a friend's wii, nearly gave me a heart attack, because I followed all directions...
    Then found a post saying it was safe to continue and reboot, pfew [​IMG]

    cheers
     
  11. nickname

    Newcomer nickname Advanced Member

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    53
    Country:
    Canada
    mine did the same, rebooted fine, but stillat 3.4U [​IMG]
     

Share This Page