Goldeneye 007 and COD : Mobilized lagging?

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Exbaddude, Nov 9, 2010.

Nov 9, 2010
  1. Exbaddude
    OP

    Member Exbaddude The Prince.

    Joined:
    Jul 3, 2008
    Messages:
    1,042
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    IS it just me, or does Goldeneye and COD lag when I play them on my DS?
    It's really sluggish and not fun to play.



    ^ This video shows smooth gameplay. Mine is definitely not like this. :/

    Help? Thanks in Advance?
     
  2. ilovegames

    Newcomer ilovegames Advanced Member

    Joined:
    Sep 20, 2010
    Messages:
    55
    Country:
    United States
    goldeneye definitely has an unstable frame rate in some portions of the single player mode. don't know about call of duty single player, but since it's running on the same engine (or slightly modified), it should be about the same. in multiplayer on both games, it's pretty smooth.
     
  3. 1stsinn

    Newcomer 1stsinn Advanced Member

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    50
    Country:
    I wouldnt say lag, bu tslow and sluggish.

    Goldeneye is almost unplayable to me.
     
  4. iYoshi-

    Member iYoshi- GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    278
    Location:
    Room #249,389
    Country:
    Australia
    I have no problems with it
     
  5. aragon

    Member aragon GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    113
    Country:
    United States
    Are you playing the original game or from a flashcard? If you are using a flashcard, changing the SD to a faster (Class 4 or Class 6) could change this.

    I had a few games which were freezing or lagging with a Class 2 card, after switching to Class 6 these problems are gone. Goldeneye works fine for me so far ;-)
     
  6. Exbaddude
    OP

    Member Exbaddude The Prince.

    Joined:
    Jul 3, 2008
    Messages:
    1,042
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    :/ Maybe this.
    Thank you! (:
     
  7. steves334

    Newcomer steves334 Advanced Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    86
    Country:
    United States
    i am 3/4 of the way thru the game with no lag problems here. using a class4 micro sdhc + scds2.
     
  8. Exbaddude
    OP

    Member Exbaddude The Prince.

    Joined:
    Jul 3, 2008
    Messages:
    1,042
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    How do you check the class of your MicroSD? :/
     
  9. Stevetry

    Banned Stevetry Most perverted person in GBATEMP

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    1,294
    Location:
    Puertorico
    Country:
    Puerto Rico
    the games make dizzy the colors are too much i have the same problem with the old digimon cards the colors make me dizzy FPS in the ds are not good
     
  10. steves334

    Newcomer steves334 Advanced Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    86
    Country:
    United States
    the package and usually the card itself has a circled number on it.
    [​IMG]
     
  11. steves334

    Newcomer steves334 Advanced Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    86
    Country:
    United States
    it plays beautifully on a dsiXL in stylus mode. or maybe u need glasses
     
  12. Exbaddude
    OP

    Member Exbaddude The Prince.

    Joined:
    Jul 3, 2008
    Messages:
    1,042
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    Mine doesn't have that but thanks. :/

    It seems multiplayer is smoooooth though. ;D
     

Share This Page