Golden Sun Dark Dawn DSTWO issues

Discussion in 'Supercard' started by Zaertix, Oct 27, 2010.

Oct 27, 2010
  1. Zaertix
    OP

    Member Zaertix GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    565
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    So, I load up my DSTWO, and attempt to load in clean mode and I get white screened.

    I reformat and get a white screen.

    I put 1.07 and get a white screen.

    Could it be the dump? Or am I forgetting a step?
     


  2. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,727
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Try updating to 1.08
     
  3. Zaertix
    OP

    Member Zaertix GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    565
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I was on 1.08 to begin with.
     
  4. _Chaz_

    Member _Chaz_ GBAtemp's Official Mook™

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    5,624
    Country:
    United States
    It may be the dump, I've heard some people get this problem while others don't.
     
  5. Zaertix
    OP

    Member Zaertix GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    565
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    -shwew- At least it isn't just me... Does it help that I'm on a 16 gb SDHC?
     
  6. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,727
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    How would downgrading solve the problem?
    And since it's the DSTwo, I am pretty sure it's just a bad dump
     
  7. Schlupi

    Member Schlupi Gbatemp's Official Earthbound Maniac™

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Messages:
    3,985
    Location:
    Rozen Queen Co, Chicago Branch
    Country:
    United States
    Try a different dump. I am on 1.08 with a cheapo 4 GB and it works perfectly.
     
  8. Zaertix
    OP

    Member Zaertix GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    565
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    See that's what I was thinking. I didn't know if downgrading would do anything lol I just thought I'd try it. I've been sitting here beating the crap out of these sd adapters putting em in and out and in and out of the laptop (and that sounds so wrong....) but yeah...

    -waits for a better dump?-
     
  9. lolval

    Member lolval GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    128
    Country:
    Brazil
    I am on 1.06, clean mode. Working perfectly.
     
  10. Zaertix
    OP

    Member Zaertix GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    565
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    What other dumps are there? Isn't bahumut the only one who dumped it? Unless you mean a different source. Or whatever.
     
  11. Schlupi

    Member Schlupi Gbatemp's Official Earthbound Maniac™

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Messages:
    3,985
    Location:
    Rozen Queen Co, Chicago Branch
    Country:
    United States
    Whoops. Yeah, that is what I meant. My bad.
     
  12. Zaertix
    OP

    Member Zaertix GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    565
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I've tried 4 or 5 different sources, I even have direct scene files, and all the same problem :/ It's depressing.

    Someone mind giving me a step by step on how to run it in clean mode?
     
  13. EJames2100

    Member EJames2100 GBAtemp Fan

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    494
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    On 1.07, works flawlessly on clean [​IMG]

    Are you sure it's loading on clean ? I had an issue a while back where I would change it from Pathc to Clean, but it would Auto-revert back to Patch for some reason.
    So Press X and change to Clean, Press A to confirm and then Press X to check again, if it reverts I think deleting the Golden Sun Sav and Dtc should clear it up, and if not, worth a go eh ? [​IMG]
     
  14. Zaertix
    OP

    Member Zaertix GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    565
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Just tried that and double checked it was loading clean and it was. It's just not working -cry-
     
  15. EJames2100

    Member EJames2100 GBAtemp Fan

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    494
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    It's not a trimmed or patched version or any sort of modified version is it ?

    I'm using the Bahumt release if it helps.
     
  16. Zaertix
    OP

    Member Zaertix GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    565
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I have direct scene files which means I have the exact rom that was leaked.... and it just isn't loading I'm getting frustrated. Let me PM you real fast.
     
  17. Ron

    Member Ron somehow a weeb now.

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,837
    Location:
    here
    Country:
    Canada
    Dark Dawn? As in the NDS one? Since when was that dumped???
     
  18. Shabutie78

    Member Shabutie78 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    437
    Country:
    United States
    inb4welcometoyesterday
     
  19. pichon64

    Member pichon64 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    321
    Country:
    Uruguay
    Don't worry. The same happened to me. I'm in EOS v1.08. I think it's a matter of dump, because the same one also didn't work on the AKAIO v1.8.1 with the Bypass Piracy Option on.

    I'm looking for a different source or... I'll wait for the USA release.
     
  20. Ron

    Member Ron somehow a weeb now.

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,837
    Location:
    here
    Country:
    Canada
    Very Helpful./end sarcasm Can someone show me the scene release listing?
    EDIT nvm. found it
     

Share This Page