Getting GBA Roms To Work On Ds

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by M a N n Y Xx, Sep 8, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
Sep 8, 2008
  1. M a N n Y Xx
    OP

    Newcomer M a N n Y Xx Newbie

    Joined:
    Sep 8, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I don't Know If This Is The Right Forum But I Wanted To Know how Do get Get GBA Roms To Work On A DS I Have An R4 I tryed Just dragging It In The Folder But It Doesn't Load It
     
  2. paul3100

    Member paul3100 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    510
    Location:
    scotland
    Country:
    United Kingdom
    You need a slot 2 cart , you know the gameboy advance slot

    paul
     
  3. MasterPenguin

    Member MasterPenguin GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    424
    Country:
    Canada
    You need a slot-2 cart for GBA.

    *Aww, I was beaten..*
     
  4. M a N n Y Xx
    OP

    Newcomer M a N n Y Xx Newbie

    Joined:
    Sep 8, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Well I Have An R4 then i Have This Cartridge That Goes On The Bottom Where I Would Usually Put A GBA Cartridge In Is that what A Slot 2 Cart Would Be
     
  5. paul3100

    Member paul3100 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    510
    Location:
    scotland
    Country:
    United Kingdom
    Yes the GBA slot is slot 2.

    I use the supercard lite for gba games and also as a ram pack for browsing the internet and so on but most people go for the ez 3 in 1 carts.

    paul
     
  6. JPH

    Banned JPH Banned

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    6,892
    Country:
    United States
    It's been answered a thousand times!
    Use the search function [​IMG]

    Topic closed
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page