GeeXbox and Mplayer CE problems

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by xing68, Dec 8, 2009.

Dec 8, 2009

GeeXbox and Mplayer CE problems by xing68 at 8:20 PM (1,096 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. xing68
    OP

    Newcomer xing68 Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    Hi,
    I just hacked my wii yesterday and installed both GeeXbox and Mplayer CE Xmas edition, but I got some problems:

    1, It looks like only one USB port is working. I have USB HDD and an USB drive, they all work fine on that one USB port, but did not get recognized by the other USB port. This is also true when I use USB loader to run games. So looks like it is not the problem of the player, could that be the case that I got a wii with one bad USB port?

    2, For the GeeXbox, it can only find the SD card, it could not find the USB HDD (Mplayer can find the HDD, so this is definitely the GeeXbox problem). When I select open file, there is only one option - frontSD, nothing else.

    Thanks in advance for any suggestion
     
  2. xing68
    OP

    Newcomer xing68 Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    I am asking this is because I have all kinds of medias on my USB HDD, and Mplayer can play most if them like avi and rmvb, but could not play mkv file. And Geexbox play the same mkv file fine, but could not find that USB HDD. So I have to copy yhe MKVs to Sd card first to be able to watch them on wii, that's kind of anoying.
     
  3. erikspyder

    Newcomer erikspyder Advanced Member

    Joined:
    Jul 5, 2009
    Messages:
    53
    Location:
    Qu├ębec
    Country:
    Canada
    Mark Partition as Active in the Windows XP Disk Management System (Right click on My Computer Icon and select Manage)
     

Share This Page