GBA roms on itouchDS

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by DDRPenguin, Sep 21, 2008.

Sep 21, 2008

GBA roms on itouchDS by DDRPenguin at 10:42 PM (1,228 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. DDRPenguin
    OP

    Member DDRPenguin GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    194
    Location:
    The Transantartic Mountains
    Country:
    Antarctica
    No, don't worry, I am not asking for help on how to get GBA roms to work on a Slot-1 cart.

    Since GBA Exploader ( I don't really know what to use), says I need an expansion pak for Slot-2, what expansion pak to do I need to purchase?

    Just FYI, I have a GBA Movie Player, I was wondering if I could use that as an expansion pak?

    So I have these 2 devices.

    itouchDS

    and

    GBA Movie Player

    Can these two make GBA Exploader, or some other GBA emulator run GBA roms?
     
  2. mysticwaterfall

    Member mysticwaterfall Streamforce Supreme Commander

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    1,868
    Location:
    Right behind you
    Country:
    United States
    I don't know about the movie player, but preatty much everyone on here is going to tell you to get the ez flash 3 in 1. It's 20$ at DealExtreme.
     
  3. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    you have the m3 movie player? the one that is the size of a normal GB card and takes SD memory? there is no way to flash that from your slot1 if that is what you have. you should pick up a 3-in-1. you can get them off dealextreme for around 19 bucks with free shipping.

    also if you bothered to read the readme...

    ====== GBA ExpLoader V0.51 ======

    With this program, you can run GBA games in SLOT1 flash cards through SLOT2 expansion pack.

    If your SLOT1 flash card supports soft reset, you can use it as "Rumble Pak" or "Memory Expansion Pak".

    Supported SLOT2 expansion pack is "3in1 Expansion Pack", "EZ4 lite-delux" and "EWIN EXPANSION PAK(2in1)".
    "NOR mode" and "Rumble Pak" function is enabled only in "3in1 Expansion Pack".

    -another world
     

Share This Page