GBA emulator on r4

Discussion in 'GBA - Emulation' started by Masterchamber, Nov 2, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
Nov 2, 2009

GBA emulator on r4 by Masterchamber at 12:44 AM (4,652 Views / 0 Likes) 21 replies

  1. Masterchamber
    OP

    Newcomer Masterchamber Advanced Member

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    72
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    is there a way to play gba games on r4i. i want to play fire red.
     


  2. asdf

    Member asdf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 20, 2009
    Messages:
    827
    Location:
    Torrance, CA
    Country:
    United States
  3. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,076
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
  4. Veho

    Global Moderator Veho The man who cried "Ni".

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Messages:
    8,448
    Location:
    Zagreb
    Country:
    Croatia
    You'd better hope he doesn't read your reply on Christmas day [​IMG]
     
  5. Chris_Skylock

    Member Chris_Skylock GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    1,501
    Location:
    Philippines
    Country:
    Philippines
    Another one bites the dust
     
  6. porkiewpyne

    Member porkiewpyne Report-er

    Joined:
    Jun 8, 2008
    Messages:
    1,941
    Country:
    Australia
    Sorry but that's just not possible (at this point of time at least). *sigh* How i wish it is possible to play gba games on a slot 1 flash card.
     
  7. TCRe

    Member TCRe Bright Studios

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    70
    Country:
    United Kingdom
  8. outgum

    Member outgum Pokemanz Master

    Joined:
    Sep 22, 2009
    Messages:
    1,993
    Location:
    Hamilton, New Zealand
    Country:
    New Zealand
    That was lol.... XD
    "NO"
    I wonder if ALL flashcards will follow the... supercard DS Two and go GBA compat.
    Hopefully [​IMG]
     
  9. Hatsu

    Banned Hatsu Someone's been killing, eh?

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    2,143
    Location:
    __________________ Warn: 50%
    Country:
    Australia
    NO.
    Good day to you, sir.
     
  10. ZeWarrior

    Member ZeWarrior TheWarrior

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    2,810
    Country:
    Brazil
  11. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    Has anyone actually answered his question? [​IMG]
    Or just flames?
     
  12. Thoob

    Member Thoob LOLmonade.

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    1,126
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    Lots of people have answered. They all said NO.
     
  13. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    I had to print screen and upload that.
    [​IMG]
     
  14. House Spider

    Banned House Spider In the GBAtemp attic.

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    1,282
    Location:
    Dundalk
    Country:
    Ireland
    That site is Irish?
     
  15. ZeWarrior

    Member ZeWarrior TheWarrior

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    2,810
    Country:
    Brazil
    Missed my post, did ya? It changed automatically the language of the word "no" based on your IP adress. Mine was in Portuguese.
     
  16. House Spider

    Banned House Spider In the GBAtemp attic.

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    1,282
    Location:
    Dundalk
    Country:
    Ireland
    Cool. Ní Há was mine.
     
  17. How Original

    Newcomer How Original Member

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    Canada
    Mine was

    NO/NON In really big letters lol!
     
  18. Uncle FEFL

    Member Uncle FEFL OBJECTION!

    Joined:
    Sep 7, 2009
    Messages:
    1,175
    Location:
    PM me for Social Security information
    Country:
    United States
    Mine was NO. Except in Spanish. [​IMG]

    EDIT: Sorry for the bad joke. [​IMG]
     
  19. SgtThom

    Member SgtThom GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    129
    Country:
    United States


    Just buy A GBA flash card.If you have the Dsi your out of luck.

    Or use a Iplayer to play gba games.But it's not pefect like using real GBA hardware on the Ds.lite.
     
  20. kiwovo

    Member kiwovo GBAtemp Regular

    Joined:
    May 11, 2007
    Messages:
    105
    Country:
    Israel
    hahaha that site
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page