Games not working through disc channel

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Littlegreenmen, Feb 15, 2009.

Feb 15, 2009
  1. Littlegreenmen
    OP

    Member Littlegreenmen GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    339
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Has anyone managed to get
    Trauma center new blood working
     
  2. Holt

    Newcomer Holt Member

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Messages:
    44
    Location:
    Fortaleza
    Country:
    Brazil
    trauma center is pretty old, which your modchip is?
     
  3. Littlegreenmen
    OP

    Member Littlegreenmen GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    339
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    got cioscorp
    is the a list of working games
     
  4. Holt

    Newcomer Holt Member

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Messages:
    44
    Location:
    Fortaleza
    Country:
    Brazil
    oh, you use softmod?
    maybe that's the problem, isn't all games that work with softmod
     
  5. acesniper

    Member acesniper GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    You can try patching the ISO to 249 using IOS Patcher 1.1.
     
  6. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Is it the NTSC-U version and PAL wii?
    If you get a green screen DON'T force Pal (according to the wiki)
     
  7. Littlegreenmen
    OP

    Member Littlegreenmen GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    339
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    cheers for help
    im pal wii 3,2e
    tried ios249 patcher but still black screen when loading
    game is ntsc but tried region patcher to pal still no good
     
  8. afif95

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    more details please?
     
  9. Littlegreenmen
    OP

    Member Littlegreenmen GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    339
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    setup
    3.2e preloader0.28 / cioscorp1.01/cmios rev3

    Game - Trauma center-new blood ntsc version
    Problem- Game shows up in disc channel but when start pressed i just get black screen.

    Things i have tried;-
    ios patcher to 249
    region patcher to pal
    no luck.

    i can boot game through gamma but i just think its weird it will not start from disc channel even though the rest of my games do.

    is this because TCNb uses a different ios.
    thanks guys
     

Share This Page