GameCube USB Loader

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Drag0nflamez, Jul 22, 2009.

Jul 22, 2009

GameCube USB Loader by Drag0nflamez at 4:12 PM (2,517 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. Drag0nflamez
    OP

    Member Drag0nflamez GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 20, 2009
    Messages:
    231
    Location:
    127.0.0.1
    Country:
    Netherlands
    Does someone know a USB Loader that loads GC backups (except those who are on multiple disks, of course)?

    Thanks in advance.
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,940
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    There is no usb loader for GC games

    USB ports get disabled in GC mode
     
  3. Drag0nflamez
    OP

    Member Drag0nflamez GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 20, 2009
    Messages:
    231
    Location:
    127.0.0.1
    Country:
    Netherlands
    Ok, so I have to use discs [​IMG]
     
  4. chA1nBull3t

    Member chA1nBull3t GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    207
    Location:
    Pennsylvania, Eastern US
    Country:
    United States
    Yes, you have to use discs... unfortunately :/.
     
  5. Blue-K

    Member Blue-K No right of appeal.

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Helvetica
    Country:
    Switzerland
    Sometimes, I feel very sorry for this poor "Search"-Button in the upper left corner of this site. He's so alone, and nobody wants him....shh, did you heard him cry?

    Seriously, this was Topic Number #32 (probably more) about GC and USB. And the answer is always the same: Probably never!!! Use the Search, please. And be happy with what you got already.

    If you want one loader for everything, NeoGamma can load your GC Backups (only Disc), as well your Wii backups (Disc and USB).
     
  6. xomp

    Newcomer xomp Advanced Member

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    88
    Country:
    United States
    Cool story bro.

    Searchfags always make me laugh when they get butthurt about ppl not using it [​IMG]

    Search sucks, nobody uses it, get over it, promise? k.
     
  7. herculean1982

    Newcomer herculean1982 Advanced Member

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    88
    Country:
    United Kingdom
    search on this site is lame true. but then i learned a neat trick a while back which will help you and everyone.

    google.com/bing.com
    enter your search terms
    after your search terms, type without quotes "site:gbatemp.net"
    enjoy results
    ???????
    profit
     
  8. Dialexio

    Member Dialexio GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    1,546
    Country:
    United States
    The search button is actually located on the other left. [​IMG]

    On the forums index, the box that says "Enter words to search..." works better than the site search.
     
  9. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,940
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Tutorial: how to use the search
    Just some extra info [​IMG]

    Simple
    Click the button at the top right that says "Search" or use this link: http://www.gbatemp.net/index.php?act=search
    type your (search words) click "Google search". This will have the same effect as typing in google: 'site:Gbatemp.net (search words)' (without ')

    Advanced
    http://www.gbatemp.net/index.php?act=search&mode=adv
    Fill in the (search words), select the board where you want to search (use CTRL for more boards) and optionally change the options to the right. Then click "perform the search". This will not use google.

    Wasn't so hard was it?
    I thank you for your attention [​IMG]
     
  10. Hybridx24

    Member Hybridx24 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    152
    Country:
    United States
    Since this has already turned into a flame thread, let me suggest the following: http://lmgtfy.com/

    Hope it helps. [​IMG]
     

Share This Page