Force PAL?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by WalkerD, Oct 1, 2008.

Oct 1, 2008

Force PAL? by WalkerD at 3:10 AM (616 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. WalkerD
    OP

    Member WalkerD GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    192
    Country:
    Canada
    How do I force PAL? Is this something I can do through the backup loader or what?
     
  2. turtleman

    Member turtleman GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    117
    Country:
    United States
    Go to the Config Menu in Wiigators loader. (Waninkoko's doesn't have the option to force PAL)
     
  3. WalkerD
    OP

    Member WalkerD GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    192
    Country:
    Canada
    Oh ok thanks for the help.
     

Share This Page