Flashing Opera Ram Expansion Pack.

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by Jakob95, May 22, 2009.

May 22, 2009
  1. Jakob95
    OP

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Is there a way this is possible to flash the Opera Expansion pack for it to be on 0x8000000 instead of 0x9000000? I want this so then you could use it to play GBA games like the EZ flash 3in1. Is there any way to Softmod it or something like that.
     
  2. Jakob95
    OP

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Anyone know?
     
  3. Bri

    Member Bri GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Dec 25, 2007
    Messages:
    3,413
    Country:
    United States
    No, you can't. There is more to a GBA Expansion cart like the EZ 3-in-1 that allows it to play GBA games. The Opera Expansion simply doesn't have the hardware to do it.

    -Bri
     
  4. Jakob95
    OP

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    But I can't buy anyother stuff. I could only use what I have. And I know it has no SRAM but there isn't a point when you could just save your game straight into the flash card.
     
  5. Jakob95
    OP

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Anyone else that knows what to do?
     
  6. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    There's nothing you can do, it's as Bri said.
     
  7. Jakob95
    OP

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    OMG THERE MUST BE A WAY TO FLASH IT.
     
  8. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    Oh hey, I like caps too.

    NO. YOU CANNOT.

    DO YOU NOT UNDERSTAND THE WORDS THAT ARE COMIN OUTTA MY MOUTH? [/LameCelebrityJeapardyReference]
     
  9. Sonicandtails

    Member Sonicandtails GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 10, 2003
    Messages:
    432
    Country:
    United States
    Even if there was a way to flash it, it's merely a RAM expansion. It's not built to hold too much as it is, and it's not built to run GBA games. Stop asking, it's not happening.
     
  10. r9delta

    Banned r9delta Banned

    Joined:
    May 17, 2008
    Messages:
    168
    Country:
    United States
    Perhaps if you ask a fifth time along with crying and yelling in alternate caps your answer might be a yes.
     

Share This Page