Fixing Soft Reset

Discussion in 'DSTT' started by Kashif, Sep 12, 2011.

Sep 12, 2011

Fixing Soft Reset by Kashif at 11:42 AM (926 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Kashif
    OP

    Newcomer Kashif Advanced Member

    Joined:
    Jun 2, 2011
    Messages:
    51
    Country:
    United States
    I have a R4iTT. It works fine with RGF's updates. The only qualm I have is that the soft reset (L+R+A+B+X+Y) does not work. When I try to do the soft reset, a screen that says "MENU?" appears. Is there a way I can fix this.
     
  2. BBR

    Newcomer BBR Advanced Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    74
    Location:
    CDMX
    Country:
    Mexico
    You can try copying and renaming the TTMenu/YSMenu file you have to TTMenu.dat
     
  3. Kashif
    OP

    Newcomer Kashif Advanced Member

    Joined:
    Jun 2, 2011
    Messages:
    51
    Country:
    United States
    Hmm. The card requires R4.DAT to load, so wouldnt that cause conflicts or something like that
     
  4. jimmsu66

    Newcomer jimmsu66 Member

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    47
    Country:
    Netherlands
    from the original r4itt firmware take syreset.dat (has reset for r4.dat) and put that on your card and rename that to ttreset.dat
     
  5. Kashif
    OP

    Newcomer Kashif Advanced Member

    Joined:
    Jun 2, 2011
    Messages:
    51
    Country:
    United States
    thanks that worked
     

Share This Page