Finally got a 360

Discussion in 'Xbox 360 - Games & Content' started by Twiffles, Jul 20, 2008.

Jul 20, 2008

Finally got a 360 by Twiffles at 4:59 AM (1,281 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. Twiffles
    OP

    Member Twiffles танковые победы

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    1,925
    Country:
    Germany
    So yeah, I finally got one of these things. It's US region and well all I got is Halo 3... Send me friend invites. >_>
    [​IMG]
    My gamer score is higher than that... it's just I can't get on live constantly because I has no ethernet in my room. (someone stole the name "Twiffles" dammit)

    I was wondering since 360s can go wireless, since I'm poor right now wasting $100 isn't really possible right now. I was wondering if I could use my Wireless-N USB Network Adapter in place of the one that they tell me to get.

    Thanks. [​IMG]
     
  2. Armadillo

    Member Armadillo GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    3,101
    Country:
    United Kingdom
    If want a usb one , then you have to use mircosoft's wireless adapter. If you don't mind , then you can use a wireless bridge
     
  3. Linkiboy

    Member Linkiboy GBAtemp Testing Area

    Joined:
    May 14, 2006
    Messages:
    4,888
    Country:
    United States
    Now get Gears and we can beat coop together.
     
  4. Twiffles
    OP

    Member Twiffles танковые победы

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    1,925
    Country:
    Germany
    Working on it.
     
  5. Eternal Myst

    Member Eternal Myst Back from the Myst.

    Joined:
    May 2, 2008
    Messages:
    1,634
    Location:
    I have a bomb alallalallala
    Country:
    United States
    I will be online in 5 days.

    Khaotic Kais.

    Also con [​IMG] ulations on the new system.
     
  6. Oath

    Member Oath GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Messages:
    289
    Location:
    My room
    Country:
    United States
    YOU SOOOO LUCKYYYY!

    I almost have enough money to get one. Im soo close to purchasing one, I can almost taste it..... yummm.

    Last Remnant, Tales of Vesperia and Infinite Undiscovery are just calling my name...
     
  7. Prime

    Member Prime GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    3,664
    Location:
    Under your bed
    Country:
    United Kingdom
    Add me [​IMG]

    Aperture S

    I also have halo 3, I'll play you some time.
     
  8. Neko

    Member Neko Been a while.

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    799
    Location:
    #gbatemp.net
    Country:
    Germany
    If you got your Computer next to your 360 , yould hook your 360 up to your computers ethernet port and just use the wlan connection of your Computer. It takes a while to get it working (Windows and networking = headache ) but if it's working , it should be working good. (I'm doing the same here with my Computer and 360)
     
  9. Shad0wguy

    Newcomer Shad0wguy Member

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    41
    Country:
    United States
    If you have Vista it takes 2 seconds. Right click wireless adapter, share internet, OK. Done! I have it set up that way for mine and the only downfall is that I have to have my PC on in order for it to work.
     
  10. rscarrab

    Member rscarrab GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 29, 2007
    Messages:
    109
    Location:
    Bureau 39, Pyongyang
    Country:
    Ireland
    Unless you played it on PC you should pick up BioShock (or wait for PS3 release and see if there is any improvement over the earlier version).
    Also Dead Rising (which is brilliant! And rock hard -> infinity mode).
    If your looking for a few games of COD4, hit me up on xbox; SS CaptainArse
     

Share This Page