Fifa 2011 update

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Leussink, Sep 29, 2010.

Sep 29, 2010

Fifa 2011 update by Leussink at 3:10 PM (2,917 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. Leussink
    OP

    Newcomer Leussink Advanced Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    80
    Country:
    Netherlands
    Yesterday I burned fifa 2011 for the wii.
    I insert it into the wii and i must update.
    I did the update and now nothing works.

    What tutorial should I use to made this.
    My wii is now on 4.2e.
     
  2. Riley

    Member Riley GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    1,123
    Location:
    BC Canada
    Country:
    Canada
  3. Leussink
    OP

    Newcomer Leussink Advanced Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    80
    Country:
    Netherlands
    Works thanks.

    I burned the game on 1x speed with imgburn and cant play on cios rev 20 56 on neogamma r9 beta 36

    anyone with the same problems?

    How to fix this?
     
  4. dn_angel000

    Member dn_angel000 Phantom User

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    592
    Country:
    United States
    What DVD media did u use 2 burn it? Try 2x or 4x never use 1x cause it's not really recommended 2 burn on that speed!
     
  5. Sao Mortel

    Member Sao Mortel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    533
    Location:
    Montreal
    Country:
    Canada
    for other people wanting to run new games you don't usually have to update just use hacks in priiloader to block disk updates.
     
  6. Shakeywii

    Newcomer Shakeywii Newbie

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Do you have to update the firmware version if you use an usb-loader to load fifa 2011?
    Does the update start automatically if you start the game fifa 2011 or can you say that you don't want to update?

    I don't have priiloader on my wii.
     
  7. Riley

    Member Riley GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    1,123
    Location:
    BC Canada
    Country:
    Canada
    If you are loading from usb then only cios matters. It wont ask for updates. If you are loading from disc then you will need priiloader with block disc updates enabled.
     
  8. Shakeywii

    Newcomer Shakeywii Newbie

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    So, It won't need an update? It won't ask for an update?
    I don't know wich cios I have. I do have softmod 4.2

    Sorry if you think that I ask the same question twice, but I want some certainty.
     
  9. ddetkowski

    Member ddetkowski GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    1,141
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Using Neogamma, disc loading, will NEVER ask for or prompt you to update, it totally bypasses it, same with USB loading.
    all priiloader with disc and online updates turned off will do is: blocks disc and online updates.
    So, you have 3 options here,
    Load discs from Neogamma, or USB loading, or install priiloader with disc and online updates turned off.
    Thats certainty for you.
    and you dont need to update firmware or system menu, just your IOS'es and cIOS'es. I'd use Modmii for that.
     
  10. Shakeywii

    Newcomer Shakeywii Newbie

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Thank you for this explanation.
     

Share This Page