FFVII PS1 Burn Issue

Discussion in 'Sony PlayStation 1 & 2' started by mikeyt1998, Feb 8, 2012.

Feb 8, 2012

FFVII PS1 Burn Issue by mikeyt1998 at 11:07 AM (506 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. mikeyt1998
    OP

    Member mikeyt1998 YouTube Glitcher

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,359
    Location:
    Dalton-in-furness, north west
    Country:
    United Kingdom
    Got a copy of disc 1, Its in .bin format which is fine i've dealt with it all before and usually know what i'm doing hahah

    Anyway, my issue is that the ISO is 712mb but i'm sure that CD's are only 700mb? When I tried to burn it said there was only 702mb free space on the disc but needs 712 and I can't find any other solution to the problem because no one else seems to be asking XD

    Maybe a bad ISO or something but it plays fine in WIISX (PS1 emulator for Wii) so I dunno :s

    Also off topic, just got another PS1 off a friend after mine broke, the new one has composite out on the back and 'rfu dc out' too, I dont know what that is? I assune its for aerial or something haha its also got a parallel I/O port but I cant see what its use would be?

    Mine was only ever AV multi out, serial I/O and AC IN hahaha very basic indeed!

    Thanks guys :)
     
  2. Foxi4

    Reporter Foxi4 On the hunt...

    pip
    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    22,719
    Location:
    Gaming Grotto
    Country:
    Poland
    You need to enable CD Overburn in whatever application you use to burn the disc. It should be automatic if you use the .cue file.
     
  3. mikeyt1998
    OP

    Member mikeyt1998 YouTube Glitcher

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,359
    Location:
    Dalton-in-furness, north west
    Country:
    United Kingdom
    Trust me to delete the .cue :P I only wanted the bin for Wiisx!

    I'll try your suggestion, I now know the importance of the .cue's!
     

Share This Page