Gaming FFCC ECHOES HELP

Nasedase

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Jul 30, 2008
Messages
94
Trophies
0
Age
31
Location
Florida
XP
356
Country
United States
ok, I've been trying to get a rom of FFCC to work but I've had no luck. I do activate the cheat that is supposed to make it work but it never works. The problem is that whenever I load the game I'm already in the middle of some game play, no start screen or anything like that. The game play goes on for about 3 seconds and then freezes. I've tried another rom but it did the same thing.
If you need to know, I'm using an M3 Real on my DS lite with the Sakura Firmware.
 

elixirdream

Well-Known Member
Member
Joined
May 27, 2008
Messages
10,007
Trophies
0
Location
6th Dimention
Website
Visit site
XP
103
Country
Malaysia
maybe a corrupt save why not try format your SD or delete the .sav file
smile.gif
 

ZonMachi

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 29, 2008
Messages
159
Trophies
0
XP
141
Country
United States
This is Square Enix's anti piracy code. To bypass I used DSATM and patched on the bypass code to the ROM. I just used the default setting with DSATM. The game worked like a charm for me after that.
 

Nasedase

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Jul 30, 2008
Messages
94
Trophies
0
Age
31
Location
Florida
XP
356
Country
United States
ZonMachi said:
This is Square Enix's anti piracy code. To bypass I used DSATM and patched on the bypass code to the ROM. I just used the default setting with DSATM. The game worked like a charm for me after that.

Thanks. Worked.
 

Nethalite

Member
Newcomer
Joined
Jun 3, 2008
Messages
19
Trophies
0
Website
Visit site
XP
63
Country
Canada
ZonMachi said:
This is Square Enix's anti piracy code. To bypass I used DSATM and patched on the bypass code to the ROM. I just used the default setting with DSATM. The game worked like a charm for me after that.

Hmm I tried that and it work greats but the only problem is that I can't use any of the cheats like the money code and everything else seems to be for the Japan version if I am not mistaken?
 

unclejimbo88

Member
Newcomer
Joined
May 16, 2008
Messages
10
Trophies
0
XP
77
Country
United States
Nethalite said:
ZonMachi said:
This is Square Enix's anti piracy code. To bypass I used DSATM and patched on the bypass code to the ROM. I just used the default setting with DSATM. The game worked like a charm for me after that.

Hmm I tried that and it work greats but the only problem is that I can't use any of the cheats like the money code and everything else seems to be for the Japan version if I am not mistaken?

You really don't need to worry about money in this game. You'll have plenty left over every time you're done shopping.
 

unclejimbo88

Member
Newcomer
Joined
May 16, 2008
Messages
10
Trophies
0
XP
77
Country
United States
Nethalite said:
ZonMachi said:
This is Square Enix's anti piracy code. To bypass I used DSATM and patched on the bypass code to the ROM. I just used the default setting with DSATM. The game worked like a charm for me after that.

Hmm I tried that and it work greats but the only problem is that I can't use any of the cheats like the money code and everything else seems to be for the Japan version if I am not mistaken?

You really don't need to worry about money in this game. You'll have plenty left over every time you're done shopping.
 

Site & Scene News

General chit-chat
Help Users
    Costello @ Costello: caramel popcorn is the best popcorn